Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN YILMAZ STK’LARI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN YILMAZ STK’LARI ZİYARET ETTİ
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretleri kapsamında, Lokantacılar Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Umut Işığı Engelliler Derneği’ni ziyaret etti.


Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, sık sık gerçekleştirdiği sivil toplum kuruluşları ziyareti kapsamında son olarak ilimizde faaliyet gösteren Lokantacılar Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Umut Işığı Engelliler Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarete Boluspor Kulüp Başkanı ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Necip Çarıkçı da katıldı.

Ziyaretlerde konuşan Başkan Yılmaz, sivil toplum kuruluşları ile belediyenin işbirliği içerisinde çalışmasının Bolu için çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Biz Bolu Belediyesi olarak sivil toplum kuruluşlarımızla her zaman birlikte hareket ediyoruz. Belediye olarak her zaman her istek ve talebinizde yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Hepimiz Bolu için çalışıyoruz ve birlikteliğimizi ne kadar sıkı tutarsak daha iyi işler başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Son STK ziyaretini Umut Işığı Engelliler Derneği’ne gerçekleştiren Yılmaz, İtfaiye çay bahçesinde bulunan dernek binasında engelli çocuklarla bir araya geldi. Ziyarette çocukların büyük ilgilisi gören Başkan Yılmaz, hepsiyle tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etiketler: