Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN KİMLERE TEPKİ GÖSTERDİ?

BAŞKAN KİMLERE TEPKİ GÖSTERDİ?
Başkan Necip Çarıkçı son dakikalarda yenen gol sonrası adeta şoka girdi, Eskişehirspor taraftarına da tepkisini gösterdi. Karşılaşmayı uzun süre önde getiren ve son anda kalesinde gördüğü gol ile Eskişehir den 1 puanla dönen Boluspor’da Başkan Necip Çarıkcı, kırmızı siyahlı taraftarların küfürlerine tepki gösterdi.

Boluspor, kalesinde son anlarda gördüğü gol sonrası Eskişehirspor deplasmanından 1 puanla dönerken ilk iki iddiası ümitlerini de son haftaya taşıyamamıştı.  Takımla birlikte maçtan 1 gün önce Eskişehir deplasmanına giden Başkan Necip Çarıkçı  3 puandan çok ümitliydi.

‘Kazanmaya gidiyoruz’ diyen ve 2–0 öne geçtikten sonra kalesinde şok goller gören Boluspor’da Başkan şok yaşarken maç sonu da büyük bir tepki gösterdi. Karşılaşma boyunca Boluspor takımına edilen küfürleri gören duyan Başkan Necip Çarıkçı, bu küfürlerin maç sonu devam etmesi sonrası hem Eskişehirspor yönetimine hem de Eskişehirspor taraftarına sinirli bir şekilde el kol hareketleri ile tepki gösterip yapılanın yanlış olduğunu ifade etti.

“KAZANMAMIZ GEREKİYORDU”

Kırmızı beyazlı ekibin 2-0’dan 2–2 berabere maçın bitmesinde bir hayli üzülen Başkan Necip Çarıkçı; “2–0 dan 2-2’ye gelmesi büyük bir motivasyon eksikliğiydi. Kazanmamız gerekiyordu” dedi.

Etiketler: