Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BARUŞ’TAN YILMAZ’DAN MEHMETÇİK VAKFINA BAĞIŞ

BARUŞ’TAN YILMAZ’DAN MEHMETÇİK VAKFINA BAĞIŞ
Bolu Valisi Aydın Baruş ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Zeytin Dalı Harekâtı’nda görev yapan kahraman Mehmetçikler için başlatılan kampanyaya, attıkları SMS’ler ile destek verdiler.

TSK’nın Afrin’deki terörist unsurlara yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı tüm hızıyla devam ederken, Bolu İzzet Baysal Halk Eğitim Merkezi, harekâtta görev yapan kahraman Mehmetçikler ve aileleri yararına bir sergi düzenleyerek, SMS ile bağış kampanyası başlattı.

MEHMETÇİK VAKFINA BAĞIŞ YAĞDI

İzzet Baysal Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Öztürk’ün öncülüğünde başlatılan ve ardından tüm şehre yayılan bağış kampanyası, vatandaşlardan büyük destek gördü. Çağrı üzerine Mehmetçik Vakfına bağışta bulunmak isteyen ve cep telefonlarına sarılan yüzlerce kişi, “Mehmetçik” yazıp 2582’ye SMS atarak 10 TL bağışta bulundu.

SERGİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Cadde AVM iş birliğinde düzenlenen sergi ise Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Metin Eştürk’ün katıldığı programla açıldı. Salı günü gerçekleşen sergi açılışına Vali Baruş, Belediye Başkanı Yılmaz, Garnizon Komutan Vekili Albay Eştürk’ün yanı sıra; İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, İzzet Baysal Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Öztürk, kurum ve daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile kurum öğretmenleri, usta öğretmenleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

“KARINCA KARARINCA DESTEK VERMEYİ AMAÇLADIK”

Halk Eğitim Müdürü Kenan Öztürk, açılış öncesi bir konuşma yaparak, kampanya ile ilgili bilgiler verdi. Mehmetçiğin büyük bir kahramanlık örneği sergilediğinden bahseden Öztürk,  kampanya ile Mehmetçiklere ve ailelerine karınca kararınca destek vermeyi amaçladıklarını ifade etti.

“GÖNLÜMÜZ, KALBİMİ VE RUHUMUZ HEP ONLARLA”

Bolu Valisi Aydın Baruş ise Zeytin Dalı Harekâtı ile vatanın bütünlüğüne, milletin birlik, beraberliğine kast eden teröristlere karşı mücadele edildiğini söyledi. Operasyon kapsamında şu ana kadar 41 askerin şehit düştüğünü anımsatan Baruş, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Onlardan dualarımızı esirgemememiz gerekiyor. Gönlümüz, kalbimi ve ruhumuz hep onlarla” dedi.

“ASKERİMİZİN YANINDA OLDUĞUMUZU TÜM DÜNYAYA HAYKIRMIŞ OLACAĞIZ”

Düzenlenen bağış kampanyası ilgili de konuşan Vali Baruş,  güvenlik güçlerine olan yakınlığı ifade etmek üzere başlatılan kampanyanın takdire şayan olduğunu belirterek, “Böylelikle askerimizin, güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha tüm dünyaya haykırmış olacağız. Bu sergiyi düzenlemelerinden dolayı Halk Eğitim Müdürlüğümüze ve katkı veren herkese çok teşekkür ediyorum. Gönül borcunu ödemek için bu sergiyi gerçekleştirdiler. Bu serginin Mehmetçiğimizin mücadele gücüne bir kez daha güç katmasını diliyorum.”  diye konuştu.

KAMPANYAYA SMS ATARAK DESTEK VERDİLER

Yapılan konuşmaların ardından protokol üyelerince serginin açılışı gerçekleştirildi.  Sergi alanını gezen Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Metin Eştürk, daha sonra bağış kampanyasına katıldı.  Baruş, Yılmaz ve Eştürk, cep telefonları ile  “Mehmetçik” yazıp 2582’ye SMS atarak Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı’na 10 TL bağışta bulundu.

 

Etiketler: