Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“AZİZ ŞEHİTLERİMİZDEN ALMAMIZ GEREKEN DERSLER VAR”

“AZİZ ŞEHİTLERİMİZDEN ALMAMIZ GEREKEN DERSLER VAR”
Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Çanakkale Zaferi’nin 103. Yılı nedeniyle bir basın açıklaması yaparak, şehitlerimizi andı. Özcan, “Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizden hem bu günümüz, hem de geleceğimiz için alınması gereken dersler vardır.” dedi.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, 18 Mart nedeniyle yaptığı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Çanakkale’de düşman kuvvetlerine ‘dur’ diyen Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları,  gelecekte verilecek Kurtuluş Savaşı’yla dalga dalga yayılacak bağımsızlık ve özgürlük rüzgârının da habercisi oldular.

Ülkemize yönelik emperyalist saldırıyı püskürten ve “Çanakkale geçilmez” dedirten aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizden hem bu günümüz, hem de geleceğimiz için alınması gereken dersler vardır.

Çanakkale Zaferi’nden 6 yıl sonra, Milletimizin Vatan ve Hürriyet aşkıyla verdiği mücadelenin ruhuyla, Şehitlerimizin kanıyla yazılan Milli Marşımızı, tamda Zaferin Yıldönümünde tartışmaya açanların, Milli Marşı değiştirme cüretinde bulunmak isteyenlerin, emperyal devletlerce kandırılarak ülkemize saldıran Anzak Askerlerinden tek farkı yoktur. O gün Vatan topraklarını nasıl koruduysak bugünde aynısını yaparız.

Bu inanç ve kararlılıkla Çanakkale Zaferinin 103. Yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi bir kez daha anıyor, gazilerimizin önünde saygıyla eğiliyor, “Afrin operasyonunda” olan kahraman Mehmetçiklerimize güç ve kudret diliyor, ailelerine sağlıcakla dönmeleri için dua ediyorum.

Etiketler: