Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AYDIN’DAN KONGREYE DAVET

AYDIN’DAN KONGREYE DAVET
Ak Parti Bolu Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, 8 Nisan Pazar günü yapılacak 5. Olağan Kadın Kolları ve Gençlik kolları kongresine tüm Bolu halkını davet etti.

Ak Parti Bolu Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın Partisinde düzenlediği basın toplantısında “Türkiye’nin Kadınları Demokrasi Kahramanları” sloganıyla Pazar günü Karaçayır Belediye Nikah Salonunda gerçekleşecek olan AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları kongresine tüm kadınları ve Bolu halkını davet etti.

Aydın, biz bir dava ile yola çıktık diyerek şunları kaydetti: “2017 yılında ilçe ana kademe kadın kolları, gençlik kolları kongremizle başlayan il kongremizdeki Cumhurbaşkanımıza ve Bolu’ya yaraşır bir ihtişamla devam eden kongreler sürecimizin sonunda kadın kolları ve gençlik kolları kongrelerimizi Allah’ın izniyle gerçekleştireceğiz. “Türkiye’nin Kadınları Demokrasi Kahramanları” sloganı ile bu kongreye başlıyoruz. İnşallah 8 Nisan Pazar günü saat 13.30’da Karaçayır Belediye Nikah Salonunda genel merkez kadın kolları başkanımız Sayın Lütfiye Selva Çam ve Düzce milletvekilimiz Sayın Ayşe Kişir Hanımefendinin katılımları ile kongremizi gerçekleştireceğiz. Biz bu dava da bende varım diyen biz reisin her daim yanındayız diyen tüm hemşerilerimizi tüm kadınlarımızı, gönüldaşlarımızı kongremize davet ediyoruz. Onların varlığı bizlere güç verecek. Bize onur verecek. Biz bir dava ile yola çıktık. İnşallah kendimize, ak kadınlar yakışır bir kongre yapmanın telaşını heyecanını yaşıyoruz. Bütün Bolulu hemşerilerimizi kongreye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler: