Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AVRUPA'NIN GÖZDE KULÜBÜYLE...

AVRUPA'NIN GÖZDE KULÜBÜYLE...

Dünyaca ünlü futbol kulübü Porto ile Boluspor kardeşlik protokolü imzaladı. Boluspor Yönetim Kurulu Başkan Vekillerinden Ali Aydoğanlı’nın yakın arkadaşı olan Porto Kulüp Başkanı Jorge Nuno Pinto da Costa’nın özel daveti üzerine Porto’ya giden Ali Aydoğanlı Şampiyonlar Ligi maçı olan Porto-Liverpool karşılaşmasını da izledi.

ÖZEL HABER

PORTO YARDIMA HAZIR

Porto kulübünün özel davetlisi olarak Portokiz’e giden ve Porto Başkanı Jorge Nuno Pinto da Costa’nın yakın arkadaşı olan Ali Aydoğanlı, Boluspor ile ilgili bir takım çalışmalara imza attı. 36 yıldır Porto Başkanlığı yapan Jorge Nuno Pinto da Costa Porto’yu Avrupa’da söz sahibi yaparken bilgi birikimlerini Boluspor içinde kullanabileceğini Aydoğanlı’ya iletti. İki kulübün bundan sonraki dönemlerde kardeş kulüp olduğunu ifade eden Jorge Nuno Pinto da Costa her konuda yardıma hazır olduklarını ifade etti.

“BOLU’YA FUTBOL KONUSUNDA DESTEK OLACAK”

Boluspor Başkan Vekillerinden Ali Aydoğanlı ise şunları ifade etti; “Uzun yıllardır Sayın Jorge Nuno Pinto da Costa ile arkadaşlığımız var. Kendisi ile futbol üzerine uzun uzun konuşmalarımız oluyordu. Bu defa bizi Şampiyonlar ligi karşılaşmasına davet etti. Bizde misafir olduk. Kendisine Boluspor ve projeleri hakkında bilgi verdim. Oda bize Bolu’ya futbol konusunda destek olacağını ifade etti. Bizimle çok yakından ilgilenen misafir eden Jorge Nuno Pinto da Costa’ya çok teşekkür ederiz” dedi.

AYDOĞANLI BOLUSPOR FORMASI HEDİYE ETTİ

Başkan Vekili Aydoğanlı, Porto Başkanı Jorge Nuno Pinto da Costa’ya Boluspor forması hediye ederken Bolu ile ilgili hediyelerini takdim etti. Ali Aydoğanlı en kısa zamanda Jorge Nuno Pinto da Costa’yı Bolu’da misafir etmek istediklerini ifade etti. Öte yandan TFF futbolcu menajeri Kemal Aydoğanlı’da bazı temaslarda bulundu.

PİYASA DEĞERİ 154 MİLYON EURO

Öte yandan Avrupa’nın önemli kulüpleri arasında yer alan Porto’nun kadrosunda; Iker Casillas, Alex Teles, Maxi Pereira, Yacine Brahimi, Hector Herrera, Oliver Torres, Vincent Aboubakar gibi yıldız isimler bulunuyor.

 

 

Etiketler: