Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“AVRUPA’DA BİLE BİRKAÇ TANE”

“AVRUPA’DA BİLE BİRKAÇ TANE”


Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği (TPFD) Başkanı Hakan Ünsal, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı ziyaret ederek Gölköy Spor Kompleksi Projesini inceledi.

Ziyarette, TPFD heyetinden Teknik Direktör Emre Aşık, Atletik Performans Antrenörü Dursun Genç, Yardımcı Antrenör Hayati Köse, Kaleci Antrenörü Recep Biler, Maç Performans ve Analiz Antrenörü Yılmaz Yüksel ve Dernek Temsilcilerinden Faruk Atalay yer aldı.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Gölköy Stad pojesi hakkında konuklarına ayrıntılı bilgi verdi. Hakan Ünsal projenin çok iyi düşünülmüş olduğunu ifade ederek, “Bu tür tesislerin artması biz profesyonel futbolcuların en büyük beklentisi. Bu açıdan Bolu’nun doğal özellikleri ve spor turizmi potansiyeli göz önüne alındığında yapılan bu proje çok başarılı bir proje olarak gördüm. Hayata geçmesini ümit ederiz. Çünkü bu proje,  bir stad ve dört sahayı öngörüyor. Bu tür tesisler Avrupa’da bile birkaç tane. Kros alanlarını düşündüğümüzde proje gerçekleşirse bu tesis yurtiçi ve yurtdışı takımların gözde kamp alanlarından birisi olur” şeklinde konuştu.

Projeye gösterdikleri ilgiden dolayı Başkan Hakan Ünsal ve konuklarına teşekkür eden Rektör Alişarlı, “Gölköy Spor Kompleksi Projesi bir vizyon projesi. Kampüs alanının doğal güzelliği, bir göletin bulunması ve diğer şartları yerinde görenler projeyi çok beğeniyor. Henüz uygulama kesinleşmemesine rağmen gerek müteahhitlik gerek sponsorluk anlamında teklifler de geliyor. Siz değerli spor profesyonellerinin, proje hakkındaki bu olumlu ifadeleri bizi daha da umutlandırıyor. Çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Rektör Alişarlı, Hakan Ünsal, Emre Aşık ve diğer konuklarına hediye takdiminde bulundu.