Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ARABAYI KAZANAN İSİM BELLİ OLDU

ARABAYI KAZANAN İSİM BELLİ OLDU
Boluspor Eşya piyangosunun en büyük ikramiyesi olan Toyota Corolla marka aracın talihlisi belli oldu.


ÖZEL HABER

Boluspor’un kulübe gelir kazandırmak amacıyla Milli Piyango İdaresi aracılığıyla düzenlemiş olduğu ‘Boluspor Piyangosu’ 28 Şubat 2018 tarihinde çekilmiş şanslı numaralar ise, Akşam gazetesinin bugünkü sayısında yayınlanmıştı. Numaraların ardından herkes Toyota Corolla marka aracın sahibini merak etmeye başlamış, PSG’nin dünyaca ünlü yıldızı Neymar’ın da bu biletlerden yaklaşık 5.000 adet almasının ardından şanslı biletin Neymar’da olup olmadığı merak konusu olmuştu.

Ancak talihlinin Bolu’daki bir esnafın olduğu ortaya çıktı. Bolu’nun tanınmış esnaflarından Ercan Üsküp’ün oğlu ayakkabı mağazası sahibi Serkan Caner Üsküp, Toyota Corolla marka aracın sahibi oldu.

Boluspor’dan satması için Ercan Üsküp’e verilen biletlerden bir kısmını Serkan Caner Üsküp’ün satın aldığı ve ayakkabı mağazasında 150 liralık alışveriş yapan müşterilerine ücretsiz olarak dağıttığı öğrenildi. Ancak son güne kadar yeterince bilet dağıtamayan Serkan Caner Üsküp’e, elinde kalan biletler araba sahibi yaptı.

28000 bilet serisini elinde bulunduran Serkan Caner Üsküp’ün 28168 numaralını biletine Toyota Corolla marka araç isabet etti. 

Etiketler: