Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ALT YAPI KİME BAĞLANDI?

ALT YAPI KİME BAĞLANDI?

Alt yapı için Boluspor’da radikal bir karar alındı. Başkan Necip Çarıkcı’dan aldığımız bilgiler doğrultusunda tüm alt yapı üst yapıya bağlanırken tek yetkili Sait Karafırtınalar oldu. Alt yapıya teknik Direktör Sait Karafırtınalar’ın kendi belirlediği bir isim tek yetkiyle göreve gelecek. Alt yapı için tüm kararlar üst yapıdan verilecek. Sezon içinde nasıl bir çalışma programı olacağı da merak konusu oldu.

Boluspor’da ilk hareketli saatler alt yapı için geldi. Aldığımız bilgiler doğrultusunda Başkan Necip Çarıkcı alt yapının üst yapıya bağlandığını açıkladı.

Çarıkcı, tek yetkilinin teknik direktör Sait Karafırtınalar olduğunu beyan etti. Karafırtınalar’ın da kendisinin belirlediği bir teknik sorumlunun alt yapı hocaları için tek yetkili olacağı ifade edildi. Alt yapı için tüm kararların Üst yapının alacağı öğrenildi.

Önümüzdeki günlerde yapılacak alt yapı seçmeleri için yeni teknik sorumlunun göreve başlayacağı beyan edilirken, alt yapıda çalışan hocaların hangi takımları çalıştıracağına de gelecek ismin ve Karafırtınalar’ın karar vereceği gelen bilgiler arasında yer aldı.

Etiketler: