Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK Partili adaylar tanıtıldı

AK Partili adaylar tanıtıldı
Adalet ve Kalkınma Partisinde adaylık sürecinin başlamasının ardından, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı toplantıda milletvekili adaylarının tanıtımı yapıldı. AK Partinin Bolu Milletvekili Adayları Arzu Aydın, Fehmi Küpçü ve Metin Vural, toplantıya katılmak üzere Ankara’ya gittiler.

AK Partinin seçim beyannamesinin açıklandığı ve milletvekili adaylarının tanıtımının yapıldığı toplantı, Ankara Spor Salonunda düzenlendi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplantıda, AK Partinin seçim beyannamesini açıkladı. Erdoğan yaklaşık iki saat süren konuşması boyunca, AK Parti hükümetlerinin bugüne kadar yaptığı faaliyetleri ve seçim vaatlerini aktardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının ardından, 81 ilin milletvekili adayları tek tek sahneye çağrılarak tanıtıldı.

Toplantıya Bolu’dan katılan AK Parti Bolu Milletvekili Adayları Arzu Aydın, Fehmi Küpçü ve Metin Vural, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la bir araya geldiler. AK Parti Genel Merkezi tarafından seçim beyannamesi ve milletvekili aday tanıtım toplantısına Bolu’dan, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Bolu Milletvekili Adayları, Arzu Aydın, Fehmi Küpçü ve Metin Vural ile parti teşkilatlarından önemli isimler katıldı.

 

Etiketler: