Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK Partiden mitinge davet

AK Partiden mitinge davet
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, milletvekili adayları Arzu Aydın, Fehmi Küpçü ve İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer’le birlikte basın toplantısı düzenledi.

Doğanay, toplantıda, 2 Haziran Cumartesi günü saat 13.30’da Kent Meydanında, Başbakan Binali Yıldırım’ın katılacağı mitinge tüm Bolu Halkını davet etti.

24 Haziran seçimlerinin tüm ülkeye ve millete hayırlı olmasını dileyen AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, kavgadan gürültüden uzak bir seçim süreci geçirmek istediklerini kaydetti. Doğanay şöyle konuştu; “Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım, Cumartesi günü saat 13.30’da Bolu’da, kent meydanında Bolulu hemşerilerimizle buluşacak. Tüm Bolulu hemşerilerimize, ilçelerimize, beldelerimize, köylerimize bunu duyurmak istiyoruz. 24 Haziran seçimlerinin ülkemize, milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah seçim süreci bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da önümüzdeki günlerde de kavgadan, gürültüden uzak ülkem insanına yakışır bir şekilde bu süreci geçirmek için çaba sarf edeceğiz. İnşallah şundan da eminiz, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerin gecesinde ve 25 Haziran sabahı bugüne kadar AK Parti teşkilatlarına, kadrolarına, milletimizin güveni olduğu gibi bundan sonrasında da aynı güvenin olacağı noktasında hiçbir şüphemiz yok. Kısa bir dönem önce Bolu İl kongresinde Sayın Cumhurbaşkanımız teşrif etmişti, Bolu’ya yakışır, Bolu’muz insanına, Köroğlu diyarına yakışır bir miting düzenlemiştik, inşallah bu defa da yine projelerin adamı Başbakan Sayın Binalı Yıldırım Bolu’ya teşrif edecekler. Ben yine tüm Bolu halkını, ilçeleriyle, beldeleriyle, köyleriyle cumartesi günü saat 13.30’da kent meydanında yapacağımız mitinge davet ediyoruz.”

Etiketler: