Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK PARTİLİLER BİR ARADA

AK PARTİLİLER BİR ARADA
AK Parti 6. Dönem Merkez İlçe Danışma Meclisi toplantısı Cumartesi günü parti binasında gerçekleşti.

Toplantıya, AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, AK Parti Eski Milletvekili Mehmet Güner, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, , İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, İl Başkan Vekili Mazhar Bozoğlu, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Eker, İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, Karacasu Belde Belediye Başkanı Celal Beydili, Belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve partililer katıldı.

6. Dönem Merkez İlçe Danışma Meclisi toplantısı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşması ile devam etti. Açılış konuşmasını Merkez İlçe Başkanı Ahmet Eker yaptı.

AK Parti’nin kurulduğu tarihten bu güne kadar her seçimi kazanan bir parti olduğunu belirten Eker; “Ülkemizin kaderiyle bütünleşen ak sevdalıların ve ak gönüllülerin kurmuş olduğu geniş kitlelere ulaşmış bir partidir. Ak Parti milletimiz tarafından o kadar güçlü bir şekilde sahiplenilmiştir ki ümmetin lideri, mazlumların umudu olan Sayın Cumhurbaşkanımıza bu kutsal yolda sahip çıkmıştır ve sahip çıkmaya devam edecektir” diye konuştu.

“GÖNÜLLERİ KAZANMAK ZORUNDAYIZ”

Eker, birlik ve beraberlik içinde seçimleri kazanmak zorunda olduklarını ifade ederek; “Önümüzde var olma ile yok olma mücadelesinin temellerini oluşturan Belediye Başkanlığı seçimleriyle başlayan daha sonra milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimi ile bitecek olan 2019 genel seçimleri vardır. Bizler bu seçimlerde bütün teşkilatlarımız ve siz dava arkadaşlarımızla beraber gece gündüz demeden çıktığımız bu meşakkatli ve sabırlı yolda kişisel duygularımızı ön plana çıkarmadan birlik ve beraberlik içinde bu seçimleri kazanmak için önce gönülleri kazanmak zorundayız” dedi ve konuşmasını Afrin operasyonunda şehit düşen güvenlik güçleri için dua isteyerek tamamladı.

Ahmet Eker’den sonra İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer söz aldı. Yüceer, AK Partide bu toplantıların çok önemli olduğunu vurgulayarak, “AK Partinin en büyük gücü millet. Milletin derdi ile dertlenen, milletin sıkıntısı ile sıkıntı çeken, milletin duygu ve düşüncelerine göre hareket eden bir parti AK Partidir. AK Parti derdi davası olanların partisidir” dedi.

“HER ALANDA ÇOK CİDDİ ÇALIŞMALAR YAPTIK”

Yüceer, AK Partinin 15 yıllık iktidar süresinde geldikleri noktaya da değinerek, “AK Parti olarak iktidarımızın 16. yılındayız. Bu süre içerisinde çok ciddi mesafeler aldık. Hep birlikte geriye dönüp düşünecek olursak 16 yıl önce o günün şartlarını göz önünde bulundurarak bu günleri göz önünde bulundurup acaba geldiğimiz noktayı hayal edebilir miydik? Her alanda çok ciddi çalışmalar yaptık. Hayal edemediğimiz, edemeyeceğimiz hizmetlere kavuştuk. Bu hizmetleri yaparken engellemeler ile karşılaştık. Krizler yaşadık” diye konuştu. Daha sonra bu krizleri değerlendiren Yüceer, 2006 Danıştay saldırısı, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi başlatılan Cumhuriyet Mitingleri, Gezi Olayları, 17-25 Aralık operasyonları ile AK Parti iktidarının yıpratılmaya çalışıldığını fakat bunları yapmak isteyenlerin amaçlarına ulaşmadıklarını söyledi.

“112 KÖYE HİZMET GÖTÜRDÜK”

AK Parti’nin gücünü milletten alan bir parti olduğunu vurgulayan Yüceer,  konuşmasının devamında İl Özel İdaresi olarak Merkez İlçede yapılan çalışmalardan bahsetti. Bolu Merkez İlçede 112 köye hizmet ulaştıklarını ifade eden Yüceer, 2017 yılında başarılı bir süreç geçirdiklerini yol çalışmalarından, su ve kanalizasyon çalışmalarına kadar birçok hizmeti yerine getirdiklerini söyledi.

Daha sonra AK Parti Bolu Eski Milletvekili Mehmet Güner de konuştu. Güner, ülke olarak zor günlerden geçildiğini ifade ederek partililere birlik içerisinde hareket etmeleri mesajını verdi.

“İŞİMİZ KOLAY DEĞİL”

Mehmet Güner’in konuşmasının ardından kürsüye çıkan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’da 2019 yılında gerçekleşecek olan seçimlere dikkat çekti.

“SİYASET NASİP İŞİ”

Son olarak İl Başkan Vekili Mazhar Bozoğlu söz aldı. Siyasetin nasip işi olduğunu ve danışma meclisi toplantılarında herkesin katılımının önemli olduğunu vurgulayan Bozoğlu; “Malum bir kongre süreci yaşadık. Bu kongre sürecinde Genel Başkanımızın takdirleriyle kongremiz iptal edildi. Kongremiz tekrar Genel Başkanımızın takdiriyle yeniden İl Başkanımız atandı. Siyaset nasip işi. Her isteyenin her istediği olmuyor. Biz bu Danışma Meclislerini her ay yapıyoruz. Burada kimse kendisini önemsiz hissetmesin. Herkesin ayrı bir değeri var. Bizler bu birlikteliği sağlamak zorundayız. Onun içinde bu Danışma Meclislerini her ay yapıyoruz. Biz arkadaşlar neden konuşmuyoruz Danışma Meclisinde yada sorumuzu bir kağıda neden Divan’a iletmiyoruz. Biz burada konuşamıyoruz. Konuşamadığımız zaman dedikodu başlıyor. Dışarıda konuşmaya başlıyoruz. Ondan sonra fitne oluyor. Hedefimiz 2023-2051-2071. Onun için adı üzerinde Danışama. Bilmediklerimizi burada öğrenmek, yanlış bildiklerimizi de düzeltmek zorundayız” ifadelerini kullandı.  

Etiketler: