Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI GÖREV DAĞILIMINI YAPTI

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI GÖREV DAĞILIMINI YAPTI
AK Parti Bolu İl Gençlik Kollarının yeni yönetimi görev bölümü dağılım toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Samet Kocadağ başkanlığında bir araya gelen yeni yönetim kurulu üyeleri, birlikte yaptıkları istişareler sonrası yeni Yürütme Kurulu üyelerini belirledi.

AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ, yürütme kurulunu açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan 5. Olağan kongrede yönetim kurulunu açıklayan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ, Yürütme Kurulunu da belirledi. Başkan Kocadağ, Bolu Gençliğine ve Türkiye’nin geleceğine katkı sağlama adına göreve geldikleri günden bu yana vakit kaybetmeden çalışmalarını başlattıklarını belirtti.

AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ, yeni Yürütme Kurulu üyelerinin şu isimlerden oluştuğunu açıkladı: “Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Zafer Turan, Teşkilat Başkanı Yasin Karaköse, Seçim İşler Başkanı Gülşen Özdemir, Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Türdü, Dış İşleri Başkanı Alper Yılmaz, Sosyal Politikalar Başkanı Melike Çetinkaya, Yerel Yönetimler Başkanı Murat Dereli, STK ve Halkla İlişkiler Başkanı Ufuk Karadağ, Mali ve İdari İşler Başkanı Fatih Bayrak, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Suat Yılmazer, Arge ve Eğitim Başkanı Volkan Albayrak, Genel Sekreter Seyhan Orhan, Üniversiteler Başkanı Burak Kaya, İnsan Hakları Başkanı Gökhan Sarıca, Yeni Seçmen Biri Başkanı Eren Koç”

Yönetim ve Yürütme Kurullarının oluşması ile çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade eden Başkan Samet Kocadağ şunları söyledi “Geleceğimizin teminatı gençlerimizle birlikte Bolu ve Türkiye için önemli icraatları hayata geçireceğimize olan inancım tamdır. İnşallah şehrimizin her noktasından, her kesimden gençlerimize ulaşarak partimizin Türkiye’nin önüne kattığı vizyonu anlatarak, Türkiye’nin en büyük sivil yapılanmalarından olan AK Parti Gençlik Kolları ailesini daha da büyütmeyi hedefliyoruz. Bir yandan da gençlerimizin sorun ve taleplerini dinleyerek, ilgili makamlarla doğru köprüleri kurarak, gençlerimize geleceklerini inşa etme yolunda gerekli desteği sağlayacağız” diye konuştu. 

Etiketler: