Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

%99’LUK MEMNUNİYET ORANIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

%99’LUK MEMNUNİYET ORANIYLA DİKKAT ÇEKİYOR
Köroğlu Dağlarının zirvesinde yer alan önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki Kaya Palazzo Ski & Mountain Resort, Türkiye’nin en iyi kayak oteli seçildi. Kartalkaya’da bulunan Dorukkaya ve Kaya Palazzo otellerinin Genel Müdürü Yusuf Avcı; “En iyi ödül aynı zamanda da otel puanda da %99 müşteri memnuniyetiyle Türkiye’nin en iyi kayak oteli, en iyi memnun kalınan otel olarak seçildi” dedi.


Özel Haber: Aslı Akış

Yaptıkları yatırımlar ile Türkiye'deki kayak sektörü ve kış turizminin ne kadar ileri ve önde olduğunu hizmetlerinin kalitesi ile misafirlerine sunan Kartalkaya Kayak Merkezindeki Kaya Palazzo Ski & Mountain Resort önemli bir ödüle imza attı. “Dört Mevsim Dört Tatil” sloganıyla yaz, kış, spor ve termal tatilinin vazgeçilmezi Kaya Palazzo Ski & Mountain Resort, müşteri puanları ve geçmişte aldığı ödüller ile de sektörde öne çıkan oteller arasında yer alıyor.

Kartalkaya Kayak Merkezi’nde bulunan Dorukkaya ve Kaya Palazzo otelleri, kış turizmi alanında adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçmiş yıllarda “Türkiye’nin En İyi Yönetilen Kayak Oteli” ve “En İyi Kış Oteli” ödüllerine sahip oteller, ağırladığı müşterilerinden aldığı %99’luk memnuniyet oranıyla fark yaratıyor.

“ULUSLARARASI KAYAK FEDERASYONU’NUN ONAYLADIĞI PİSTLERİMİZ VAR”

Kartalkaya’da bulunan Dorukkaya ve Kaya Palazzo otellerinin Genel Müdürü Yusuf Avcı, kayak turizminde Kartalkaya’nın çok önemli bir yere sahip olduğunun altını çizerek, “Kartalkaya, kayak anlamında son zamanlarda yapmış olduğu yatırımlarla teknoloji ve pistlerdeki güvenlik, sağlık, emniyet bunların hepsini katarak tabi ki Türkiye’nin en iyi kayak ve kaya otelini en iyi yönetmesi içinde bunların önemli etkenleri vardır. Bu etkenlerde pistlerden başlayarak pistlerin güvenliği, uluslararası akredite edilmiş ve Uluslararası Kayak Federasyonu’nun (FİS) onayladığı pistlerimiz var. Dolayısıyla bunun arenada yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde hem müşterinin memnuniyeti hem gelen misafirlerimizin otele girişinden çıkışına kadar almış olduğu hizmetlerden memnun kalınarak, Türkiye’nin en üst seviyede bakanlığında akredite edilmiş kuruluşların vermiş olduğu ödül. Yani en iyi ödül aynı zamanda da otel puanda da %99 müşteri memnuniyetiyle Türkiye’nin en iyi kayak oteli, en iyi memnun kılınan otel olarak seçildi” diye konuştu.

“KAYAK TURİZMİNE ÇOK CİDDİ YATIRIMLAR YAPTIK”

Kayak turizmine ciddi anlamda yatırım yaptıklarını belirten Avcı, “En çok dikkat ettiğimiz noktada bir önceki senenin eksiklikleri, bir sonraki sene turizm ne noktaya geldi, aynı zamanda grup şirketiyiz. Yaklaşık 14 tane otelimiz var. Bizim sloganımızda “dört mevsim dört tatil” mantığıyla bunun yaz tatili, kış tatili, spor tatili, termal tatilidir. Bunların hepsi Kaya grubu olarak otellerimizde mevcut. Dolayısıyla biz Bolu’daki lokasyona yani buradaki kayak merkezine daha çok enerjimizi veriyoruz. Yatırım olarak geçen sene ciddi yatırımlar yaptık. Otellerimizin yenilenmesi yenilenmesi pistlerdeki karlama sistemi, kar jetleri, aynı zamanda telesiyej, teleferik, gondol lift bunların hepsi ciddi anlamda yatırımlardır. Bunun yanında Bolu’nun sevdalısı olarak da Abant Suyu bugün uluslararası çapta marka oldu. 10 tane ülkeye ihraç ediyoruz. Aynı zamanda Gerede Green Park Oteli çok önemli futbol takımları ağırlıyoruz. Bununda gerçekten önümüzdeki ilk sene ciddi yatırım yaparak, sağlıklı yaşamla detoks oteli projemiz var. Oraya da kayağa yakışır en güzel otel yapacağız. İnşallah Bolu’ya böyle bir tesis kazandırmış olacağız” şeklinde konuştu.

“DURMAK YOK, ÇALIŞMAYA DEVAM”

14 oteli bünyesinde bulunan şirket grubu olarak gelecek yatırımlarından söz eden Yusuf Avcı, “Bizlerde durmak yok. Çalışmaya devam. Yeni yenilikler, yeni turizm ve alt yapıda eksiklikler, yeni pistler, yeni yatırımlar bunlar her sene grup olarak değerlendirmeye alıyoruz. Bizim gelecekte Sarıalan’a alacak şekilde gondol lift dolayısıyla pistleri uzun tutmamız lazım. Buraya gelen misafirlerimiz hem uzun pistler hem de yeni pistlerde kaymak için bir çalışmamız var. Yani tahsislerini yaptık. İşin biraz mali boyutu yüksek olduğu için malum pandemiye denk geldi. Önümüzdeki sene belki bu konuda bir çalışma yapabiliriz” ifadelerini kullandı.

Etiketler: bolu haberler