Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

92’NCİ HALK GÜNÜ TOPLANTISI YAPILDI

92’NCİ HALK GÜNÜ TOPLANTISI YAPILDI
Bolu Valisi Ahmet Ümit, 92’nci Halk Günü Toplantısında Bolu’da ikamet eden vatandaşlarımızla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.

Vali Ahmet Ümit başkanlığında Bolu Valiliği Abant Toplantı Salonunda yapılan 92’nci Halk Günü Toplantısına Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İsmail Yalçın, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol, İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dr. Taner Laçin, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Ferdi Özer, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Fazilet Çobanoğlu ile vatandaşlarımız katıldı.

 

Düzenlenen Halk Günü toplantısında tek tek vatandaşlarımızla görüşerek sorun, şikâyet ve taleplerini dinleyen Vali Ahmet Ümit, vatandaşlarımızın talep ve şikâyetleri hakkında toplantıya katılan ilgili kurum müdürlerinden de gerekli bilgileri alarak, isteklerin karşılanması, taleplerinin bir an önce çözüme kavuşturulması ve mağduriyetlerin giderilmesi için gerekli talimatları verdi.

 

Vatandaşlarımızın talebi halinde her hafta Pazartesi günleri saat 14:00’de yapılması planlanan Halk Günü Toplantılarının daha verimli olabilmesi için, toplantıya katılmak isteyen vatandaşlarımızın Valilik İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne şahsen ya da 215 10 10 – 215 37 60 dahili 167 nolu telefonları arayarak müracaat etmeleri ve görüşme taleplerini iletmeleri gerekmektedir.