Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARA SAĞLIK KONTROLÜ

65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARA SAĞLIK KONTROLÜ
Bolu Belediyesi ile Sağlık İl Müdürlüğü işbirliğinde aşevinde yapılan etkinlikte 65 yaş üstü vatandaşların tansiyon ölçümleri yapılarak, sağlıklı yaşam için bir dizi önerilerde bulunuldu.


1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Sağlık İl Müdürlüğü, her gün binlerce kişinin yemek yediği belediye aşevinde anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Yaşlı sağlığı için işbirliğine giden iki kurum, aşevinden açılan stantta, 65 yaş üstü vatandaşların tansiyon ölçümlerini yaparak, sağlıklı yaşam konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

Pazartesi günü gerçekleşen anlamlı etkinliğe Bolu Belediye Başkan Vekili Haluk İnceler, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert ile Sağlık İl Müdürlüğü personelleri katıldı.

Etkinlikte, Sağlık İl Müdürlüğü personelleri tarafından yaşlılara alkol ve sigaranın zararlarından, düzenli yürüyüş ve dengeli beslenmeye kadar birçok konuda bilgilendirme yapılarak, erken teşhiste büyük önem taşıyan check up uygulaması için aile hekimliklerine davet edildi.