Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“61 PUANLA ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ”

“61 PUANLA ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ”
Boluspor, Spor Toto 1’inci ligin 27.haftasında kendi sahasında Çaykur Rizespor’a 1–0 mağlup olarak haftayı puansız kapattı. Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, zorlu karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Ligde 43 puanla zirve takibini sürdüren Boluspor, 90 dakika iyi mücadele etmesine rağmen sahadan puansız ayrıldı. Başkan Necip Çarıkcı, iyi oynamalarına rağmen sahadan istedikleri sonucu alamadıklarını ifade ederek; “Çaykur Rizespor karşısına 3 puan parolasıyla çıktık. Tabi futbolda aynı Ümraniyespor maçında olduğu gibi takımımız iyi futbol oynamasına rağmen, rakipte 1 puan geldiği için 1 pozisyonda golü attılar. 90 dakika boyunca defans yapıp, bizde elimize gelen fırsatları değerlendiremedik” dedi.

“MAÇI KAYBETMEMİZE RAĞMEN MÜTHİŞ BİR FUTBOL OYNADILAR”

Çarıkcı sözlerine şöyle devam etti: “Çaykur Rizespor karşısına 3 puan parolasıyla çıktık. Tabi futbolda aynı Ümraniyespor maçında olduğu gibi takımımız iyi futbol oynamasına rağmen, rakipte 1 puan geldiği için 1 pozisyonda golü attılar. 90 dakika boyunca defans yapıp, bizde elimize gelen fırsatları değerlendiremedik. Bolu’da, Çaykur Rizespor’a 3 puanı verdik. 7 maçımız var. Bunda sonraki geri kalan maçlarımızda diğer takımlara göre biraz daha avantajlı gibi duruyor. Ama tabi futbol sahada oynanıyor. Mücadele etmeden maç kazanılmıyor. Özellikle ben bu maçta teknik heyetimi ve futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Maçı kaybetmemize rağmen müthiş bir futbol oynadılar.”

“BÜTÜN TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Bolıuspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, Çaykur Rizespor maçında stadı dolduran kırmızı beyazlı taraftarlara da teşekkür ederek; “Taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. Taraftarımız en iyi şekilde hazırlanmış, en iyi şekilde 90 dakika takımımızı desteklediler. Bu maçta da gördük ki Boluspor taraftarı, her şeyi yapabiliyormuş. Bu konuda ben bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.  

“SAMSUN’DAN 3 PUAN ALARAK BU ÇAYKUR RİZESPOR MAÇINI TELAFİ EDECEĞİZ”

Ligin 28’inci haftasında deplasmanda oynayacakları Samsunspor maçından 3 puan beklediklerini sözlerine ekleyen Çarıkcı; “Bu konuda moral bozmaya gerek yok. Normalde iç sahada oyunculara cezada verilir. Ama bu cezayı biz vermeyeceğiz. Çünkü oyun, yapılan mücadele bizi çok mutlu etti. Artık Samsunspor maçına en iyi şekilde hazırlanıp, Samsun’dan 3 puan alarak bu Çaykur Rizespor maçını telafi edeceğiz” dedi.

“İLK 6 KONUSUNDA DA BÜYÜK BİR YARIŞ VAR”

Ligde son 7 haftanın çok çekişmeli geçeceğini aktaran Çarıkcı; “Bakıldığı zaman daha maçlar bitmedi ama şuanda 1 ve 2’de sıkıntı var. Belki Çaykur Rizespor daha şanslı gözüküyor. Ama 2’inci sıraya çok talipler var. İlk 6 konusunda da büyük bir yarış var. Alt tarafta yarış var. Bu ligde Manisaspor ve Gaziantespor düşmüş vaziyette. Şu an 3’üncü takım aranıyor. Orada bir rekabet var. Kalan 7 maç çok çekişmeli olacak. Hem 2’inci sıra için hem ilk 6 için hem de küme düşmemek için. Biz çok şükür 8 puandan 43 puana geldik. Hep dedik ki, biz ilk 6’da kalalım. İnşallah aynı hesabımız içinde ilk 6’da kalıp ilk 2’yi zorlamak için ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız” dedi.

“TEK DERDİMİZ VAR, 7 MAÇTAN EN AZ 18 PUAN ALMAK”

Ligde kalan 7 haftada 18 puan hedeflediklerinin altını çizen Çarıkcı; “Bu haftada Çaykur Rizespor maçı için geçen hafta verdiğimiz primden biraz daha fazla primde vermemize rağmen maalesef bazen futbolda gol atmanız gerekiyor. Çok pozisyonumuz var. İlk golü biz atsak bu maç farklı biterdi. Ama şunu da çok iyi biliyorum. Takımımızın, Çaykur Rizespor’dan daha iyi bir takım olduğunu da biliyorum. Bazen futbolda şans faktörü devreye giriyor. Bu maçı unuttuk. Artık bizim tek derdimiz var. 7 maçtan en az 18 puan almak. Bütün amacımız 18 puanı alıp 61 puanla da ligde şampiyon olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler: