Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Ödüller Sahiplerini Buldu

Ödüller Sahiplerini Buldu


Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden saha komiseri Cezmi Oflaz adına gerçekleştirilen Veteranlar Futbol Turnuvasında ödüller sahiplerini buldu.  Akkent Toar Yapı üst üste 4’üncü şampiyonluğunu ilan ederken, turnuvanın en centilmen takımı ise arkadaşlarının adını yaşatmak üzere turnuvaya katılan Saha Komiserleri Derneği oldu.

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden saha komiseri Cezmi Oflaz adına gerçekleştirilen Veteranlar Futbol Turnuvasında final maçının ardından ödül töreni gerçekleştirildi. Karaçayır Spor Tesislerinde gerçekleştirilen ödül törenine Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem, Bolu ASKF Başkanı Zekeriya Gökmen, Bolu TFF İl Temsilcisi Cemalettin Metin ve futbolcular ile birçok futbolsever katıldı.

Törende açıklamalarda bulunan TFF Bolu İl Temsilcisi Cemalettin Metin “Bu yıl 13’üncüsü rahmetli Cezmi Oflaz anısına düzenlediğimiz ödül töreninde bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Maalesef futbol sahalarında görmek istemediğimiz ben şahsım ve taban birliklerim adına hepinizden özür diliyorum. Bu turnuvada bizi yalnız bırakmayan Gençlik ve Spor İl Müdürümüze, ASKF başkanımıza ve buraya gelen siz değerli seyircilere teşekkür ediyorum. Hayırlısıyla bir turnuvanın daha sonuna geldik. Rahmetli Cezmi Oflaz saha komiserleri derneğinde görevli bir arkadaşımızdı. Aramızdan zamansız ayrılması bizleri üzdü tabi. Bizde onun anısını yaşatmak adına bu turnuvayı onun adına düzenledik. Bu nedenle katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Zekeriya Gökmen ise, “Bu yıl tekrarladığımız Veteran turnuvasını 16 takım ve 300 sporcunun katılımıyla tamamladık. Bu akşam olmaması gereken, üzücü bir ilk yaşandı. Sporun içinde bu var ama finallerde olmaması lazım. Tabiki üzüldük, daha duyarlı daha sakin olmamız lazım. Özellikle veteran seviyesinde bir hata yapıp on defa düşünmemiz lazım. Çünkü bizi izlemeye gelen sporun içinde çok değer verdiğimiz, belki senede bir kez gelen ama veteranlar turnuvasının finaline gelen çok saygı değer sporcu büyüklerimiz vardı. Onların hatırına daha sakin olabilmeliydik. Ben sakin olmayan arkadaşlarımı eleştirmek adına söylemiyorum. Bu bizim ilk için ilk ve son olsun. Çünkü bu değerler bizim için çok önemli. Özellikle gençlerimize, çocuklarımıza spor yapacak insanlar için çok önemli. Özellikle hoca seviyesine gelmiş, bir çok takımda üst seviye oynamış bütün arkadaşlarımız burada. Ben çok üzüldüm. Bu son olsun diyorum. Kesinlikle yine söyleyeyim olayın çıkaran çıkarmayan demiyorum. Önümüzdeki senelerde bunlar olmasın. Ben turnuvaya katılan ve özellikle dereceye giren takımlara teşekkür ediyorum. Rahmetli Cezmi Oflaz’a da Allah’tan rahmet diliyorum ve ailesine sabırlar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen ödül töreninde takımlara ödülleri dağıtılırken, Hakkı Alper İnşaat Anahtarcı Emin kupasını almadı. Ayrıca Cezmi Oflaz’ın ailesi de unutulmadı ve plaket verildi.

Ödül alan takımlar ise şu şekilde:

Çeyrek Finale Katılanlar: Cengizay İnşaat, Kale Yapı, Çağsu Hastanesi, Eniştenin Yeri

Turnuvanın Kalecisi: Tolga Türkar

Turnuvanın En Centilmen Takımı: Saha Komiserleri Derneği Takımı

Turnuvanın Dördüncüsü: Elvan İnşaat Kızıkspor BESK

Turnuvanın Üçüncüsü: Jotun Hisarspor

Turnuvanın İkincisi: Hakkı Alper İnşaat Anahtarcı Emin

Şampiyon: Akkent Toar Yapı