Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MHP BOLU MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ADEM EVCİL

MHP BOLU MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ADEM EVCİL
Milliyetçi Hareket Partisi 1. Sıra Bolu Milletvekili Adayı Adem Evcil, mesai saatleri için başladığı kurum ziyaretlerinde bir günde 18 müdürlüğün çalışanları ile bir araya geldi.


24 Haziran seçimlerinde sayılı günler kala Milliyetçi Hareket Partisi 1. Sıra Bolu Milletvekili Adayı Adem Evcil, çalışmalarının hızını arttırdı. Seçim çalışmalarına hızlı bir giriş yapan ve geçtiğimiz süre boyunca yaptığı çalışmalarla herkesin beğenisini kazan Evcil, rekor sayı da ziyarete imza attı. Resmi kurumların mesai saatlerinin başlangıcı ile ziyaretlerine başlayan Evcil, bir gün içinde tam 18 kurumu ziyaret edip çalışanları ile bir araya geldi.
“HERKESİN ELİNİ SIKMAYA ÇALIŞIYORUZ”
Evcil gerçekleştirdiği ziyaretler hakkında herkesin elini sıkmaya çalıştıklarını söyleyerek, “Artık bir haftadan daha kısa bir süre var. Seçim çalışmalarında sona geldik. Elimizden geldiğince hızlı olmaya çalışıyoruz. Bunun tek bir nedeni var. Herkesin elini sıkmaya çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip, elimizden geldiğince cevaplamaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızı da gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.