Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

FUTBOLCULAR ŞAMPİYONLUĞA İNANIYOR

FUTBOLCULAR ŞAMPİYONLUĞA İNANIYOR
Boluspor lig de oynayacağı Samsunspor karşılaşması için moral arıyor. Sahasında Çaykur Rizespor mağlubiyetini unutmak isteyen kırmızı beyazlılar, hafta sonu oynayacağı maça odaklanmak istiyor.

Sahasında sadece bir karşılaşma kaybeden Boluspor, ligin geride kalan haftalar için moral arıyor. Spor toto 1.lig de geride kalan 7 haftayı en az kayıpsız puanla kapamak isteyen Boluspor’da tek hedef lig ikinciliği.

Fikstür avantajını da değerlendirmek isteyen Boluspor, son 7 haftanın 4 haftasını iç sahada 3 haftasını deplasmanda oynayacak. Sahasında Çaykur Rizespor’a karşı kaybedilen puanlar sonrasında kırmızı beyazlı oyuncuların mağlubiyete çok üzgün oldukları gelen bilgiler arasında yer alırken bu mağlubiyeti Samsunspor maçında unutturmak istedikleri gelen haberler arasında.

Çok sayıda taraftarın maça destek için geldiklerini ve biz onları mutlu stadyumdan gönderemediklerini ifade eden kırmızı beyazlı oyuncular Samsunspor maçında alınacak 3 puanla mağlubiyeti unutturup tekrar lig ikinciliğine ortak olacaklarını kendi aralarında konuştukları da gelen bilgiler arasında.

Etiketler: