Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUNUN SULTANLARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

BOLUNUN SULTANLARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ
Bolu Belediyespor Voleybol Takımı oyuncuları, Ordu Korgan Tepealan Çok Programlı Anadolu Lisesi Voleybol takımında oynayan öğrencilere kitap ve voleybol topu gönderdi.

Ordu Korgan Tepealan Çok Programlı Anadolu Lisesinde Beden Eğitimi Öğretmenliği yapan, aynı zamanda Bolulu ve Bolu’da öğrenim hayatını tamamlayan Gökhan Bilen ile irtibata geçen Bolu Belediyespor Sportif Direktörü Faik Mert Dönmez, okulun voleybol takımına destek olmak istediklerini bildirdi. Lise ve Üniversite öğrenimlerini beraber tamamlayan Bilen ve Dönmez takımın acil ihtiyacı olan malzemeler hakkında konuştu ve Bolu Belediyespor Voleybol takımı oyuncuları örnek bir davranışta bulunarak takıma sahip çıktılar. 

“SULTANLAR HAREKETE GEÇTİ”

Sportif Direktör Dönmez, takımda oynayan öğrenciler için yapabilecekleri herhangi bir destek olup olmadığını sordu. Beden Eğitimi Öğretmeni Bilen’de, okuldaki voleybol toplarının yıprandığını, yenileri ile değiştirilmesine ihtiyaç olduğunu bildirdi. Bunun üzerine harekete geçen voleybol takımı oyuncuları kendileri yardım etmek istediler ve aralarında topladıkları para ile genç yeteneklere, voleybol topu ve kitap gönderdiler. Sporcunun sadece antrenman yaparak değil, öğrenim hayatlarında da başarılı olarak sporculuklarını ilerletebileceklerini dile getiren oyuncular antrenman malzemesinin yanında kitap da yollayarak geleceğin yıldızlarına büyük bir rol model oldular.

“SOSYAL SORUMLULUK ÖNEMLİ”

Bolu Belediyespor Sportif Direktörü Faik Mert Dönmez ise, ihtiyacı olan okullara ellerinden geldiğince yardımlarda bulunacaklarını söyledi. Bu sefer Bolunun Sultanları örnek bir davranışta bulundular diyen Sportif Direktör Dönmez, “Sosyal sorumluluk projeleri bizim açımızdan önemli, Bolu’da ki okulları dolaşıp sporu ve Belediyespor’u tanıtıyoruz ama ihtiyacı olan başka bir il okuluna imkanlar doğrultusunda yardım etmekte de bizi ayrıca mutlu etti.”

“ÖĞRENCİLERİMİN MUTLULUĞU TARİF EDİLEMEZ”

 Ordu Korgan Tepealan Çok Programlı Anadolu Lisesinde Beden Eğitimi Öğretmeni Gökhan Bilen ise, “Benim ve öğrencilerim için çok güzel bir anı oldu, öğrencilerimin mutluluğu tarif edilemez. Belediyespor Voleybol takımı öğrencileri, Yönetimi ve Sportif Direktör Faik Mert Dönmez’e çok teşekkür ederim” dedi. 

Etiketler: