Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKANIN KEYFİNE DİYECEK YOK

BAŞKANIN KEYFİNE DİYECEK YOK
Boluspor, Spor Toto 1’inci ligin 24’üncü haftasında deplasmanda Altınordu’yu 5–1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Maçın ardından Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı açıklamalarda bulundu. Çarıkcı, Bolusporlu taraftarları hafta sonu Bolu’da oynanacak Ankaragücü maçına davet etti.


Ligde zorlu Altınordu engelini 5-1’lik skorla geçen Boluspor’da yüzler gülüyor. İzmir’de oynanan maçın ardından açıklamalarda bulunan Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı; “Ankaragücü maçımız var. Derbi maç. Ben buradan taraftarlarımıza sesleniyorum. Bütün herkese sesleniyorum. Pazar günü stadı dolduralım. İnşallah bu maçı aldığımız takdirde de Boluspor’u güzel günler bekliyor” dedi.

“SAİT HOCAMIZ BU MAÇI ALACAĞINI BANA SÖYLEMİŞTİ”

Çarıkcı sözlerine teknik heyet ve oyuncuları kutlayarak başlayarak; “Öncelikle teknik heyeti, futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Maçtan önce Sait hocamız bu maçı alacağını bana söylemişti. Ama bugün oynanan futbol, mücadele, hırs bizi çok memnun etti. Geçen haftaki Erzurumspor maçında oynanan futbol bizi üzmüştü ama bugün ilk 6’yı biraz daha sağlama alır gibiyiz. 3 puan Bolumuza hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

“PAZAR GÜNÜ STADI DOLDURALIM”

Hafta sonu Bolu’da Ankaragücü ile derbi niteliğinde bir maç oynayacaklarını ve kırmızı beyazlı taraftarları stada devet eden Çarıkcı; “Ankaragücü maçımız var. Derbi maç. Ben buradan taraftarlarımıza sesleniyorum. Bütün herkese sesleniyorum. Pazar günü stadı dolduralım. İnşallah bu maçı aldığımız takdirde de Boluspor’u güzel günler bekliyor. Kalan maçlarımız biraz avantajlı. Altınordu çok zorlu bir ekipti. Altınordu takımını burada 5–1 yenmek çok zor bir işti. Bunu başardık. Güzel günler bizi bekliyor. 3 puan Bolumuza, memleketimize, taraftarlarımıza hayırlı olsun” dedi.

“PRİMİ ARTTIRACAĞIZ”

Bolusporlu oyuncuların aldığı 5-1’lik galibiyetin ardından primi arttıracaklarını sözlerine ekleyen Çarıkcı; Bazen başkanları, oyuncular çağırıyor. Primi arttır diyorlar. Şimdi ben gideceğim herhalde. Bunun bir zamanı vardır. Zaman bugün. Soyunma odasında oyuncularımı tebrik edeceğim. Primi arttıracağız” ifadelerine yer verdi. 

Etiketler: