Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BELEDİYESPOR AVRUPA ŞAMPİYONU

BELEDİYESPOR AVRUPA ŞAMPİYONU
Bolu Belediyespor 23-25 Şubat 2018 tarihleri arasında Slovenya’nın Murska Sobota kentinde oynanan Kadınlar Salon Hokeyi Avrupa Şampiyonası Challenge I’de şampiyon oldu. Final maçında İsveç temsilcisi Partille SC takımı ile karşılaşan Bolunun İncileri karşılaşmadan 4 – 2 galibiyetle ayrılarak şampiyonluk kupasını kaldırdı. Bolu Belediyespor oyuncularından Perihan Küçükkoç ise attığı 16 golle turnuvanın gol kraliçesi oldu.

Salon sporlarında Bolu ilini en iyi şekilde temsil eden Bolu Belediyespor büyük bir başarıya imza attı. Türkiye ve Bolu’yu 23-25 Şubat 2018 tarihleri arasında Slovenya’nın Murska Sobota kentinde oynanan Kadınlar Salon Hokeyi Avrupa Şampiyonası Challenge I’de temsil eden Bolu Belediye SK Avrupa Şampiyon oldu. Kadınlar Salon Hokeyi Avrupa Şampiyonası Challenge I’de Bolu Belediyespor oyuncularından Perihan Küçükkoç ise attığı 16 golle turnuvanın gol kraliçesi oldu.

23 Şubat Cuma günü (tsi) 12:00’da Lisbon Casuals ile şampiyonadaki ilk maçına çıkan Bolu Belediye SK rakibini 7-0 mağlup ederek şampiyonadaki ilk galibiyetini aldı. Günün ikinci maçında (tsi)19:00’da Galler ekibi Whitchurch ile karşılaşan temsilcimiz rakibini 6-0 mağlup ederek şampiyonada kayıpsız ilerlemeyi başardı.Bolu Belediye SK şampiyonadaki üçüncü maçını 24 Şubat Cumartesi günü (tsi) 11:00’da İtalyan temsilcisi Cus Pisa ile oynadı ve rakibini 3-2 mağlup etti. Temsilcimiz aynı gün (tsi) 21:30’da Bulgaristan takımı FHC Akademik Plus Sofia ile karşılaştı. Bu maçta da rakibini gole boğan Bolu Belediyesi SK, maçtan 8-2’lik galibiyetle ayrıldı.

Bu skorlarla Kadınlar Salon Hokeyi Avrupa Şampiyonası Challenge 1’de yoluna dolu dizgin devam eden Bolu Belediyesi SK, 25 Şubat Pazar günü (tsi) 15:00’da İsveç temsilcisi Partille SC ile şampiyonluk maçına çıktı. Karşılaşmanın ilk devresini 3 – 1 önde kapatan Bolu Belediyesi SK üstünlüğünü bırakmadı ve karşılaşmadan 4 – 2 galibiyetle ayrılarak Avrupa şampiyonu oldu.

Kadınlar Salon Hokeyi Avrupa Şampiyonası Challenge I’de Bolu Belediyespor oyuncularından Perihan Küçükkoç ise final maçında 3 toplamda attığı 16 golle turnuvanın gol kraliçesi oldu.