Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ERZURUM MAÇI HERKESE DERS OLSUN”

“ERZURUM MAÇI HERKESE DERS OLSUN”

“TEKNİK HEYETLE GÖRÜŞECEĞİZ”

“BOLUSPOR HAKEMİ DE YENMEK ZORUNDA”

Boluspor, Spor Toto 1’inci ligin 23’üncü haftasında kendi sahasında oynadığı maçta B.B Erzurumspor ile 1–1 berabere kaldı. Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı, Erzurumspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Başkan Çarıkcı, takımın oynadığı oyundan memnun olmadığını, teknik heyet ve oyuncularla bir görüşme yapacağını söyledi.

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı; “Maç kazanamayabiliriz ama kötü mücadele edemeyiz. Erzurum maçında ben göremedim. Bundan sonrada görmek istemiyorum. Bu konuda da önlem alacağız. İnşallah Erzurum maçı herkese ders olur” dedi.

Haber: Burhan Yeşiltaş

“OLMAYAN MÜCADELE BİZLERİ ÜZDÜ”

B.B Erzurumspor maçında oynanan oyundan memnun olmadığını ifade eden Çarıkcı; “Geçen hafta Adana Demirspor maçında almış olduğumuz 3 puan, iyi mücadele bizleri bu hafta için umutlandırdı. Rakiplerimizin de puan kaybetmesiyle Boluspor’un ilk 6 şansını belki 1–2 şansını bu maçı alsaydık, biraz daha bize ilerisi için gücen sağlayacaktı. Dünkü maçta 3 puan için sahaya çıktık. Takımımız maç kaybedebilir, berabere kalabilir. Ümraniyespor maçında almış olduğumuz mağlubiyetten öte iyi futbol, bütün Bolu’yu, bizleri memnun etti ama dünkü maçtaki oynanan futboldan öte olmayan mücadele bizleri üzdü. Dünkü maçtaki beraberlik şuan bizi sevindirdi. Ama oynanan futboldan, mücadeleden memnun olmadığımı belirtmek isterim” dedi.

“KORA KOR MÜCADELEYİ GÖRMEK İSTİYORUM”

Ligin zor takımlarından Altınordu ile oynayacakları maçta gerçek Boluspor’u görmek istediklerini ifade eden Çarıkcı: “Bu hafta ise, Pazartesi günü Altınordu gibi zor bir takımla maçımız var. Artık bu maçta gerçek Boluspor takımını görmek istiyoruz. Elimizde kaliteli bir oyuncu kadrosu var. İnşallah iyi mücadele ederiz ve kazanırız. Ama önce Boluspor’a yakışır bir şekilde kora kor mücadeleyi görmek istiyorum. Bu konuda da teknik heyetle görüşeceğiz. Bu hafta oynanan Erzurum maçının bir daha tekrarı olmaması yönünde görüşeceğiz. İnşallah bundan sonra bu maçı görmeyiz. Altınordu maçına da 3 puan için gideceğiz. İnşallah 3 puan bizim olur.”

HEM TEKNİK HEYETLE HEM DE FUTBOLCULARIMIZLA GÖRÜŞECEĞİZ”

Ligin ikinci yarısında Giresunspor’un düştüğü duruma düşmek istemediklerinin altını çizen Çarıkcı; Futbol çok enteresan bir oyun. İkinci devre Giresunspor takımı, 7–8 tane futbolcu aldı. Giresunspor takımı iyi takımdı ama 6 maçta 5 mağlubiyet, 1 beraberlik aldılar. Onlarda ne olduğunu anlayamadı. Biz bu düşüşü görmek istemiyoruz. Boluspor’un ilk 6 şansını kaybetmemesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız. İnşallah play-off’lara kalmak için dünkü maçı unutacağız. Bundan sonrada ilk 6 hedefi için hem teknik heyetle hem de futbolcularımızla görüşeceğiz. Maç kazanamayabiliriz ama kötü mücadele edemeyiz. Erzurum maçında ben göremedim. Bundan sonrada görmek istemiyorum. Bu konuda da önlem alacağız. İnşallah Erzurum maçı herkese ders olur” şeklinde konuştu.

“SAKAT OYUNCULAR MAZERET DEĞİLDİR”

Takımda sakatlığı bulunan oyuncuların bir mazeret olmadığını sözlerine ekleyen Çarıkcı; “Boluspor’da şuan 25 tane futbolcu var. Belki bu ligin en iyi alternatif takımı biziz. Geçen sene bunlar yoktu. 25 tane oyuncumuz var. Sakatlık olsa bile elimizden kaliteli oyuncular var. Çok alternatifli kadroya sahibiz. Bu konuda sakat oyuncular mazeret değildir. Santos’ta bu hafta iyileşiyor. Artık teknik heyet görev verir, vermez bilemem. Ama Boluspor bu ligde en iyi takım. İnşallah bundan sonra daha iyi Boluspor izleriz” dedi.  

“YÖNETİM OLARAK HER ŞEYİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Yönetim kurulu olarak her şeyi eksiksiz yerine getirmeye çalıştıklarını ifade eden Çarıkcı; “Bizler yönetim olarak her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Ben buna üzülüyorum. Boluspor şuan Türkiye’de mali yönde, futbolcu, tesis yönünde her yönde Süper lig takımlarıyla baş edecek bir güce sahibiz. Biz bu kadar takımın yanında olmamıza rağmen iyi günde-kötü günde olmamıza rağmen bu sonuçları biz kabul etmiyoruz” dedi.

“BOLUSPOR TAKIMI, HAKEMİ DE YENMEK ZORUNDA”

B.B Erzurumspor maçının hakemi Yiğit Arslan ile ilgili konuşan Çarıkcı; “Biz ne kadar 2’inci attığımız gol, golde olsa skor 2-0’a da gelse aslında goldü. Hakem o golü görmedi. Ama Boluspor takımı, hakemi de yenmek zorunda. Hakem hakkında konuşmak doğru değil. Beni oynanan futbol memnun etmedi. Her maçta bir takım oyunu böyle oynayamaz ama bizim hakemi de yenmemiz gerekiyor. Hakem dün o golü göremedi” şeklinde konuştu. 

Etiketler: