Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ERZURUM MAÇININ MUTLAKA KAZANILMASI GEREKİYOR”

“ERZURUM MAÇININ MUTLAKA KAZANILMASI GEREKİYOR”
Boluspor, Spor Toto 1’inci ligin 23’üncü haftasında kendi sahasında oynayacağı Büyükşehir Belediyespor Eruzurumspor maçının hazırlıklarını Karacasu’da bulunan bir otelin sahasında yaptığı çalışmayla sürdürdü.

Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Sait Karafırtınalar, son oynanan Adana Demirspor maçını Perşembe günü oynanacak Erzurumspor maçını ve sakatlıkları bulunan oyuncular hakkında açıklamalarda bulundu.

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar; “Kazandığımız 2 maçın daha değerli olması için Erzurum maçının mutlaka kazanılması gerekiyor. Bunun için Pazar ve Perşembe oynamak kolay değil. Onun arkasından Altınordu gibi diri bir takımla oynayacağız” dedi.

“MÜCADELE ETTİK KAZANDIK”

Adana Demirspor maçının bekledikleri gibi zor maç olduğunun altını çizen Karafırtınalar; “3-1’lik skor var ama beklediğimizden zor maç oldu. Aslında beklediğimiz gibi zor maç oldu. Çünkü maçtan önce oynanan maçlar aşağıyı, yukarıya yaklaştırdı. Bizim içinde onlar içinde önemi arttı. Onlarda ön tarafta hızlı oyuncularıyla oynadılar, bizde çok ön tarafta oynayan bir takımız. Onlar bize bir sistemle oynadık. Bizde bekleyerek oynadık. Topun bizde kalma süresinin en az olduğu maçlardan biriydi. Bizde haklı çıktık düşüncelerimizde. Her zaman olmuyor bu. Adana Demirspor maçında denk geldi. Ama kazandığımız için mutluyum. Bekleme oyununu da oynayabiliyoruz. Set oyunu da oynayabiliyoruz. Bu bizim için bir avantaj. Konsantre olup, günlük performans sonucu belirliyor. O gün iyi mücadele ettik kazandık” şeklinde konuştu.

“ÖNCE ERZURUM DAHA SONRA ALTINORDU MAÇINDA PUANLAR ALMAK İSTİYORUZ”

Önlerinde oynayacakları 2 kritik maç olduğunu sözlerine ekleyen Karafırtınalar; “Kazandığımız 2 maçın daha değerli olması için Erzurum maçının mutlaka kazanılması gerekiyor. Bunun için Pazar ve Perşembe oynamak kolay değil. Onun arkasından Altınordu gibi diri bir takımla oynayacağız. Fizik kalitelerine dikkat etmeleri, istirahatlarına dikkat etmelerini konuştuk. Motivasyonu üst seviyede tutup, inşallah önce Erzurum daha sonra Altınordu maçında puanlar almak istiyoruz” dedi.

“İNŞALLAH BU TAKIMLARDAN BİR TANESİ DE BİZ OLURUZ”

Bu sene düşme barajının 39 ve 40 puan seviyelerine çıkacağını düşündüğünü ifade eden Boluspor teknik direktörü Karafırtınalar; “Düşme barajı bu sene beklentinin çok üzerinde olacak. Herkes kopmalar olacak, lig çok çabuk bitecek diyor ama böyle olmayacak. Her sene 35–36–37 olan baraj 39 veya 40’lara kadar çıkabilir. Yukarısı içinde bunun böyle olması yukarısının makasını da daraltacak. Belki de son hafta şampiyonluk belli olacak. Belki de ilk 6 son hafta belli olacak. Kadrosu kaliteli olanlar, ekonomisi düzgün olan takımlar, iyi çalışan takımlar mutlu sona ulaşacak. İnşallah bu takımlardan bir tanesi de biz oluruz” ifadelerine yer verdi.  

YUSUF EMRE VE GUIDO DÖNÜYOR

Takımdan Caner ve Santos dışında eksik oyuncu bulunmadığını sözlerine ekleyen Karafırtınalar; “Caner sadece bir hafta daha dışarı da kalacak. Santos’ta aynı şekilde. Guido ve Yusuf Emre iyileşiyor. Adana Demirspor maçında 5 tane rotasyonda kullandığımız oyuncudan eksik oynadık. Bir kelime söylemedik onunla ilgili. Zaten öyle bir mazeret yok. Biz sahaya 11 kişi çıkıyorsak, eksik deme şansımız yok. Oynayan arkadaşlarda müthiş oynadılar. Yusuf Emre ve Guido bizle beraber olacak. Kadroda inşallah yerlerini alacaklar diye düşünüyorum” dedi. 

Etiketler: