Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

FECİ KAZA

FECİ KAZA
Bolu’da kırmızı ışıkta bekleyen araçlara başka bir aracın çarpması sonucu meydana gelen ve 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 11.30 sıralarında D–100 karayolu Üniversite Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, D–100 karayolu İstanbul istikametine seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 14 GD 864 plakalı otomobil, kavşakta kırmızı ışıkta bekleyen Abdullah Yaman idaresindeki 34 UU 4218 plakalı otomobile çarptı.

Kazada birbirlerine yakın mesafede kırmızı ışıkta bekleyen Fatih Ceştan’ın kullandığı 34 AEF 18, İsmail Turhan idaresindeki 14 LE 482 ve Mustafa Melih Ozan yönetimindeki 35 UJL 93 plakalı otomobiller de hasar gördü. Meydana gelen zincirleme kazada ismi öğrenilemeyen 14 GD 864 plakalı otomobilin sürücüsü ve Abdullah Yaman’ın aracında bulunan Emre Yaman ve Celal Sevim yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kent merkezindeki hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre tek şeritten sağlanan trafik, araçların kaldırılmasıyla tekrar normale döndü.



Etiketler: