Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KADIKALE RESTORAN BOLUSPOR’U AĞIRLADI

KADIKALE RESTORAN BOLUSPOR’U AĞIRLADI
Karaçayır Mahallesi’nde hizmete başlayan Kadıkale Restoran, Pazar günü deplasmanda oynanacak olan zorlu Adana Demirspor maçı öncesi Boluspor Kulubü Başkanı Necip Çarıkcı, Bolusporlu teknik heyet ve futbolcuları ağırladı. Kadıkale Restoran işletme sahibi Fazlı Çelikpençe, Boluspor yönetim kurulu ve oyuncularla yakından ilgilendi.

Boluspor başkanı Necip Çarıkcı ve yönetim kurulunun da katıldığı kahvaltıda oldukça neşeli anlar yaşandı. Karaçayır Mahallesi’nde hizmete başlayan Kadıkale Restorantta birbirinden lezzetli yemeklerin tadından bakan kırmızı beyazlı oyuncular, işletmeden mutlu ayrıldı.

“HEPSİNİN AYAĞINA SAĞLIK, YÜREĞİNE SAĞLIK”

Kadıkale Restoran sahibi Fazlı Çelikpençe, yaptığı kısa açıklamada; “Boluspor’a hafta sonu deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçında başarılar dileyerek şunları dile getirdi; “Boluspor’a, Adana Demirspor maçı öncesi bir moral kahvaltısı verdik. Hepsinin ayağına sağlık, yüreğine sağlık. Buraya gelmekle bizleri onurlandırdılar. Hepsine çok çok teşekkür ederim. Adana Demirspor maçında Boluspor’a başarılar dilerim” dedi.

“BOLU’YA ÇOK GÜZEL NEZİH BİR RESTORAN KAZANDIRMIŞ”

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı ise yeni açılan Kadıkale restorana bol kazançlar dileğinde bulunarak; “Bizim ustamız Fazıl usta. 25 yıldan beri arkadaşımız. Kendisi iyi bir aşçı. Bu işi bilen bir dostumuz. 1 ay önce açılışa gelememiştim. Bolu’ya çok güzel nezih bir restoran kazandırmış. Bugünde bizleri kahvaltıya davet etti. İnşallah restorantımız bereketli olur. Bizlerde destek oluruz. Bolumuz için bire kazanç. Önemli olan Bolu’da bulunan böyle güzel ve nezih yerleri özel aşçıların yaptığı yemekleri tatması. Daha önce gelmiştim, yemek yemek için. Bugünde takımla beraber geldik. Güzel bir tesis olmuş. Allah hayırlı etsin” şeklinde konuştu.

Etiketler: