Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GAZİLER OPERASYONA DESTEK İÇİN DİLEKÇE VERDİ

GAZİLER OPERASYONA DESTEK İÇİN DİLEKÇE VERDİ
Bolu Muharip Gaziler Derneği üyesi gaziler ve Bolu Şehit Aileleri Derneği üyeleri tarafından Afrin’de yapılan Zeytin Dalı Operasyonuna destek olmak için askerlik şubesine dilekçe verildi.

Demokrasi meydanında toplanan gaziler, Zeytin Dalı Operasyonunu sonuna kadar desteklediklerini ve Mehmetçiklerin yanında olduklarını ifade ettiler. 

HABER: MEHMET FATİH YALINIZ

Bolu Muharip Gaziler Derneği üyesi gaziler ve Bolu Şehit Aileleri Derneği üyeleri Afrin’de düzenlenen Zeytin Dalı operasyonuna destek vermek için Demokrasi Meydanında bir araya geldi. Burada bir açıklama yapan Bolu Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ömer Erol Akbaş, harekatı sonuna kadar desteklediklerini ifade etti. Akbaş, “Bugün Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’e yapmış olduğu operasyona destek olmak için buradayız. Ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamak ve istikrar için bur harekatı sonuna kadar destekliyoruz. Bizler de zamanında ülkemiz için şehit verdik ve gazi olduk. Türk Silahlı Kuvvetlerinin yapmış olduğu Zeytin Dalı Harekatında biz de varız diyoruz. Bugün burada şehit ailelerimiz ve gazilerimizle bir araya gelerek bu kutsal görev için Bolu Askerlik Şube Başkanlığımıza dilekçelerimizi veriyor ve bu kutsal görev için daima hazır olduğumuzu söylüyoruz.” diye konuştu.

Daha sonra konuşmasını yapan Bolu Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sami Yıldız ise omuz omuza Mehmetçiklerin yanında olduklarını söyledi. Yıldız şöyle konuştu, “Bilindiği üzere devletimiz bugüne büyük çalkantılar içinde nice badireler atlatarak gelmiştir. Farklı zamanlarda farklı mihraklar tarafından değişik tuzaklarla aziz milletimizin ayaklarına prangalar vurulmaya çalışılmış, ancak halkımızın feraseti ile bunun üstesinden gelinmiştir.  Malumunuz üzere ülkemizin bulunduğu Ortadoğu Coğrafyası, kan selin dönüşmüş, acı ve gözyaşı her gün daha da artmaktadır. Ancak Türkiye Cumhuriyeti Devleti yangın yerinde, mazlum halklar için bir huzur vahasına dönüşmüştür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Yurtta Sulh, Cihanda Sulh ilkesi ile hareket eden devletimiz ve Türk Silahlı Kuvvetlerimiz mazlum halklar için bir umut ve ışık kaynağı olmuştur. Dün Kore ve Kıbrıs’ta emir komutasında cenk ettiğimiz bu kahraman ordunun evlatları bugün Somali, Afganistan, Başika ve Katar’da, Türk Milletini adalet ve merhameti ile nasıl bir millet olduğunu gösterirken, bir yandan da Gabar’da, Cudi’de, Dağlıca ve Kandil’de vatanın bağrına hançer dayamaya çalışan bölücü terör örgütlerine göz açtırmamaktadır. Nice yiğitlerimiz, bu uğurda ya şehit yada gazi oldular. Gazilerimize şükranlarımızı sunar, şehitlerimize Allah’tan rahmet dileriz.

Önceden olduğu gibi bugün de bölücü terör örgütü bazı emelleri uğruna vatanımıza kast etmeye çalışmaktadır. Ancak, her zamanki gibi Mehmetçiğimiz onları kendi inlerinde kıskıvrak yakalamış, Afrin’de, bir yıldırım gibi başlarına inmiştir. Bolu ilindeki Kore ve Kıbrıs Gazileri, terör gazileri, 15 Temmuz gazileri ve şehit aileleri olarak dün olduğu gibi bugün de ordumuz ve Mehmetçiklerimizin yanındayız. Daha önceden nasıl ki, evlatlarımızı arkada bırakıp, gayret ile cenk ettiysek, bugün de ihtiyaç hasıl olduğunda şanlı ordumuz ile omuz omuza vatanımızın bekası için mücadele edecek olmaktan kıvanç duyacağız Cenabı Hak Mehmetçiklerimizin, süngülerini keskin bileğini kuvvetli kılsın. Dualarımız her daim yiğitlerimizledir.”

Konuşmaların ardından gaziler, İzzet Baysal Caddesinden Askerlik Şubesi önüne kadar yürüyüş yaptı. Yürüyüşün ardından yaklaşık 35 gazi askere alınmak için dilekçe verdi. 

Etiketler: