Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

FECİ ŞEKİLDE HAYATINI KAYBETTİ

FECİ ŞEKİLDE HAYATINI KAYBETTİ
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde mezbahada görevli Geredeli Hüseyin Gümüş, sürücüsü olduğu hafriyat kamyonun altına kalan hayatını kaybetti. Cenazenin üstüne kapanan eşinin feryatları yürekleri dağladı.


Olay, İzmit Karadenizler Mahallesi, Solaklar Yolu üzerinde bulunan mezbahanede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Geredeli Hüseyin Gümüş (47), 41 FH 941 plakalı kamyon ile mezbaha içine gübre döktü. Daha sonra aracına binen Gümüş, belirlenemeyen bir sebepten araçtan indi. Bu esnada bir anda hareket eden kamyon, sürücüsü Gümüş’ü altına alarak sürükledi. Kamyonun altında kalan Gümüş, feci şekilde hayatını kaybetti. Mezbahada çalışan diğer işçilerin durumu fark etmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Gümüş’ün hayatını kaybettiğini belirledi. Gümüş’ten haber alamayarak mezbahaya gelen eşi ve çocukları ise sinir krizleri geçirdi. Cenazenin üstüne kapanan eşi, “Yaktın bizi” diyerek gözyaşı döktü.

Polis ekiplerinin incelemesinin ardından ölen sürücünün cenazesi Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Öte yandan hayatını kaybeden Gümüş’ün bir oğlunun da askerde olduğu öğrenildi. Polis ekipler kazayla ilgili inceleme başlattı.