Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

CHP'Lİ KADINLAR ANITA ÇELENK BIRAKTI

CHP'Lİ KADINLAR ANITA ÇELENK BIRAKTI
Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Olağan İl Kongresi ile tekrar başkanlığa seçilen Zuhal Işın ve yeni yönetimi Anıt Park’ta çelenk bıraktı.

Anıt Park’taki törene CHP Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, CHP Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Işın, CHP il kadın kolları üyeleri katıldı.

Anıt Park’ta Ata’nın gerçekleşen program ilk olarak CHP Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Işın ve yönetiminin Atatürk Anıtına çelenk bırakmasının ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

“SANA SÖZ VERİYORUZ ATAM”

Programda Zuhal Işın bir konuşma yaptı. Işın, zor ve karanlık günlerden geçildiğini söyledi.

Işın; “Biz kadınlar bugün huzurundayız atam. Zor ve karanlık günlerden geçiyoruz. Yasaklar, baskılar, kısıtlanmış özgürlükler ile susturulmaya, korkutulmaya, sindirilmeye çalışılan bir toplum yaratılmak isteniyor. Senin evlatların olarak bize verdiğin değerin, gücün bilincindeyiz. Dünya’da hiçbir milletin kadını milletini, kurtuluşa ve zafere götürmekte Anadolu kadınından daha fazla çalıştım diyemez diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün bize verdiği inançla, güvenle mücadele etmeye kararlıyız. Türk kadını yüzyıllardır özlemini çektiği haklarına sahip çıkmada en azimle, inançlı, güçlü desteği Atatürk’ten almış ve hep cesur olmuştur. Cumhuriyet Halk Partili kadınlar olarak içinde bulunduğumuz koşullarda elimizden geleni yapacağız. Çok çalışacağız. Asla yılmayacağız. Korkmayacağız. Sinmeyeceğiz. Dişimizi tırnağımıza takacağız asla bu karanlığa teslim olmayacağız. Dünyanın barışı ve güveni için çalışacağız. Evlatlarımıza daha iyi bir gelecek sağlayacağız. Hep birlikte el ele omuz omuza olacağız. Devrimlerinin ışığında aştığın yolda umudu, inancı, barışı birlikte büyüteceğiz. Sana söz veriyoruz atam” diye konuştu.

 

Etiketler: