Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SPORTİF DİREKTÖR’DEN TARAFTARA ÇAĞRI

SPORTİF DİREKTÖR’DEN TARAFTARA ÇAĞRI


Bolu ilini farklı branşlarda temsil eden Bolu Belediyespor Sportif Direktörü Faik Mert Dönmez, ligde mücadele den takımlar ve durumları hakkında bilgiler verdi. Sportif Direktörü Dönmez, birçok branşı bünyelerinde bulundurduklarını ifade ederken, “profesyonel liglerde mücadele eden farklı branşlarda takımlarımızın tek amacı Bolu markasına değer katmak, önceliğimiz ve çabamız bu yönde” ifadelerine yer verdi.

Profesyonel takımların en büyük destekçisinin taraftar olduğunu vurgulayan Dönmez, “bende sporun içerisinden gelen biriyim uzun süre futbol oynadım ve en zevk aldığım maçlar taraftarla beraber galip geldiğimiz maçlardı. Taraftar maçın hem seyrini hem sonucunu değiştirecek güçte bir etken. Taraftar 12. Adam değil sahanın içindeki oyuncuların birer parçasıdır.” Dedi.

Birçok farklı branşı bünyesinde bulunduran Bolu Belediyespor 4 farklı branşta 6 takımıyla profesyonel liglerde mücadele ediyor. Bayanlar Voleybol 1. Ligi ve 2. Liginde birer takım, Erkekler Basketbol 2. Liginde bir takım, Bayanlar Hentbol 2. Liginde bir takım, Kadınlar ve Erkekler Hokey Süper liginde birer takımla mücadele eden Belediyespor Hokey branşında Avrupa Kupalarında da mücadele ediyor.

Bolu Belediyespor Sportif Direktörü Faik Mert Dönmez liglerde mücadele eden mevcut takımları hakkında bilgiler verdi. Her takım için itina ile çalıştıklarını ifade eden Dönmez, Bolu halkının en çok ilgiyi Basketbol ve Voleybola verdiğini söyledi.

Sportif Direktör Dönmez, “ Kulüp olarak ilk amacımız Sayın Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmazın “ Sporun Başkenti Bolu” ifadesine yakışır bir kulüp olmak için çalışıyoruz. Birçok farklı branşla farklı liglerde mücadele ederek Bolu markasına değer katmak için çabalıyoruz. Belediye Başkanımız sayın Yılmaz “Bolu Sporun Başkenti olacak” ifadelerini kullandıktan sonra bizde kulüp olarak Başkente yakışır bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalar içerisinde en büyük eksiğimiz ise taraftarımız. Maçlardaki heyecanı arttırmak ve Bolunun değerine değer katmak için taraftarımızın da bize destek olmasını bekliyoruz.

“BOLUNUN SULTANLARI ÖNEMLİ BİR SINAVA ÇIKIYOR LÜTFEN YALNIZ BIRAKMAYIN”

Hafta sonu önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Voleybol takımı ligin liderini ağırlayacak ifadelerine yer veren Dönmez, “Uzun süredir 1.ligde mücadele eden Voleybol takımımız taraftarımıza bu sene play-off heyecanı yaşatmak için özveri ile çalışıyor. Şuanda 46 puanla 3.sırada yer alan Voleybol takımımız hafta sonu gurup lideri olan Karayolları takımını ağırlayacak. İki takım arasında 5 puanlık bir fark var bu farkı azaltıp liderlik şansını sürdürmek için sahaya çıkacak olan takımımıza taraftarın da desteğini bekliyoruz. Önemi büyük bir müsabakaya çıkacak olan Voleybol takımına ve stafına da şimdiden başarılar dilerim.

“DEV ADAMLARIN YAŞLARI KÜÇÜK, YÜREKLERİ BÜYÜK”

Basketbol takımını düşük maliyetle kurduklarını ifade eden Dönmez, “Biz yılın başında bir plan yaptık bu plan içerisinde Basketbol takımımızı proje takımı olarak oluşturma yönünde hemfikir olduk. İlk olarak en büyük şansımız olan Antrenörümüz Murat Yolcu ile devam kararı aldık. Yolcunun istekleri ile kurduğumuz takımımız her geçen hafta hedefi yükseltti. Bu tamamen Antrenör Murat Yolcu ve Oyuncuların başarısıdır. Bizlerde Yönetici olarak elimizden gelen desteği verdik. Oynanan 12 hafta sonunda 9 galibiyetle 3.sırada yer alan takımımız her geçen günde daha iyi olma yolunda ilerliyor. 13.hafta maçında Bursa Temsilcisi Final Sporla karşılaşıyoruz. 7 galibiyetle 5.sırada yer alan Final Spor içinde önemli bir karşılaşma. Bu önemli karşılaşmada Bursa’da yaşayan hemşerilerimizi Takımlarına destek vermeleri için 2 Şubat Cuma Günü saat 14:30’da Final Okulları Spor Salonuna davet ediyorum” 

“AİLELERİN DESTEĞİ ÖNEMLİ”

Dönmez sporcuya en önemli desteğin Aileleri tarafından verildiğini ifade ederken konuşmasına şu şekilde devam etti, “Basketbol ve Voleybol takımlarımız basında ve Bolu ilinde daha fazla tanınsa da Belediyespor bünyesinde yer alan bir Voleybol ve Hentbol takımımız daha var. Bu takımların maçlarındaki en güzel görüntü ise ailelerin desteği oluyor. Her iki takımımızda Bolulu ve Bolu’da ikamet eden sporcularımızdan kurulu bunun önemi kulübümüzde çok daha önemli. Belediyespor Kulübünü ileriye götürecek olan sporcular onlardır.”

“ONLAR SAHADAKİ PARÇAMIZ”

Taraftarın önemine dikkat çeken Dönmez, “ öğrenim hayatım boyunca bende futbol oynadım, sporun içerisinden gelen biri olarak şunu kesinlikle söyleyebilirim ki taraftar maçın seyrini değiştiren en önemli etken. Taraftarın maçın içine dahil olduğu her maçtan galibiyet ile ayrıldık ve seyir zevki ve oyun kalitesi olarak oyuncularımızın oynadığı oyun dahi değişiyor. Aynı zamanda oyuncuların ve satafın maça konsantrasyonu da fazlasıyla artıyor. Belediyespor olarak biz her zaman taraftarımızla beraber iç içe olmak istiyoruz. Hedefe taraftarla beraber ulaşacağımızdan eminiz. Taraftarımızın ve tüm spor severlerin bizleri yalnız bırakmamasını istiyoruz.
Etiketler: