Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU'DA YENİ BİR MEKAN HİZMETE GİRDİ

BOLU'DA YENİ BİR MEKAN HİZMETE GİRDİ
Karaçayır Mahallesi’nde hizmete başlayan Kadıkale Restoran için açılış töreni düzenlendi. Farklı menüsüyle dikkat çeken restoranın Kebap Ustası Antep’ten, Etli Ekmek Ustası Konya’dan geldi.


Kadıkale Restoranın açılış törenine, Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Biçen, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetliler katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Biçen, “Allah hayırlı ve uğurlu etsin. Şu mübarek Cuma gününde bereketli kazançların olmasını, sağlıkla, huzurla güzel bir restoran işletmesinin sağlanmasının canı gönülden temenni ediyorum.” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Biçen’in konuşması ve dua edilmesinin ardından, kurdele kesilerek restoranın açılışı gerçekleştirildi.

Bolu’nun böyle bir restorana ihtiyacı olduğunu fark ederek böyle bir işletmeyi hayata geçirmek istediklerini belirten Restoran İşletmecisi Rukiye Çelik, “Babamın 45 yıllık tecrübesi ile bu işyerini açtık. Bolu’nun böyle bir hizmete ihtiyaç duyduğunun farkına vardık. Bunun üzerine farklı bir restoranı hayata geçirebilmek için kebapçımızı Antep’ten, etli ekmek ustamızı Konya’dan getirdik” diye konuştu.