Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

OPERASYONA KATILMAK İÇİN DİLEKÇE VERDİ

OPERASYONA KATILMAK İÇİN DİLEKÇE VERDİ
Bolu’da, esnaflık yapan 52 yaşındaki Adalet Karadayı isimli vatandaş, kendisi ve 2 çocuğuyla birlikte Afrin’deki ‘Zeytin Dalı Operasyonu’na katılmak için askerlik şubesine dilekçe verdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de terör örgütü PKK ve PYD’ye düzenlediği ‘Zeytin Dalı Operasyonu’na destek vermek isteyen 52 yaşındaki pazar esnafı Adalet Karadayı, oğulları 27 yaşındaki Mecit ve 19 yaşındaki Muhsin Karadayı ile birlikte operasyona katılabilmek için askerlik şubesine dilekçe verdi.

Askerlik Şubesi’ne oğlu Mecit ve eşi Seyfinaz Karadayı ile birlikte gelen Adalet Karadayı, “Ben Afrin’e gitmek istiyorum. Annem beni bu vatana feda olsun diye ne zor şartlarda büyüttü. Ben de evlatlarımı çok zor şartlarda büyüttüm, bu vatana kurban olsun diye. Ben vatanım için askerlerin önünde kalkan olmak istiyorum. Vatanımı, ülkemi, Türk askerlerini çok seviyorum. Bütün anne babaların benim gibi düşündüğünü görüyorum. Televizyonda bir teyzemizin kurban kestiğini izledim. Ben de evlatlarımı vatanımıza, milletimize kurban vermek istiyorum” şeklinde konuştu.

“VATAN OLMADAN HİÇBİRŞEY OLMAZ”

Seve seve evlatlarını şehit vermeye hazır olduğunu söyleyen Karadayı, “Askere gitmek için dilekçe verdim. İki oğlum var, çocuklarımı da askere göndermek istiyorum. Çok mutluyum, inşallah kabul olur. Dünyanın en mutlu adamı olurum. Seve seve evlatlarımı şehit vermeye hazırım. Çünkü vatan olmadan evlat olmaz, vatan olmadan anne olmaz, baba olmaz, kardeş olmaz. Vatan olmadan hiçbirşey olmaz. Eşim, çocuklarım, kardeşlerim vatana kurban olsun” dedi.

Babasıyla birlikte üzerine astığı Türk bayrağı ile askerlik şubesine gelen Mecit Karadayı, “Millet olmadan, bayrak olmadan, ezan olmadan hiçbir şey olmaz. Bizim canımız vatanımıza, milletimize, devletimize, bayrağımıza helal olsun. Biz hazırız, ne zaman çağırırlarsa, ne zaman isterlerse her zaman hazır kıtayız. Biz komandoyuz” ifadelerini kullandı.

Eşine ve çocuklarına destek olan Seyfinaz Karadayı ise, “İki oğlum var. Eşim ve iki oğlumu vatanımız ve milletimiz için Afrin’e göndermeye razıyım. Göndermek istiyorum” dedi.

Etiketler: