Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GÖĞÜSTE O YAZACAK

GÖĞÜSTE O YAZACAK
Bolu’nun tanıtımında öneli mesafeler kat eden Tabiatın Kalbi Bolu’ya bir destekte Boluspor’dan geliyor. Kırmızı beyazlı ikinci yarının kalan haftalarında çıkacağı maçlarda Tabiatın Kalbi Bolu reklamını formasında taşıyacak.

Bolu’da son dönemlerde Bolu’nun tanıtılması yönünde büyük organizasyonlara imza atan ve çalışan Tabiatın Kalbi Bolu turizm konusunda tanıtımına devam ederken bir jeste Boluspor kulübünden Tabiatın Kalbi Bolu’ya geldi.

Son dönemlerde Bolu turizmine katkı yapan ve ismini ulusal ve uluslar arası arenada duyurmaya çalışan Tabiatın Kalbi Bolu şirketi tanıtım çalışmalarına devam ederken bir destekte Boluspor’dan geldi.

Bolu’nun en güzel tanıtımını ve reklamını ulusal ve uluslararası arenada yapan Boluspor, TFF 1. ligde şampiyonluk mücadelesi verirken, bu mücadelede ise Tabiatın Kalbi Bolu ismini öne çıkarıyor.

Bolu Belediyesi bünyesinde bulunan Tabiatın Kalbi Bolu şirketi ismini daha öne çıkarmak için çalışmalara başlayan Boluspor yönetimi, bundan sonraki haftalarda maçlara giyilecek formalarda Tabiatın Kalbi Bolu ismi ile çıkarak Bolu turizmine tanıtım katkısı sağlayacak.

Etiketler: