Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SAİT HOCADAN TRANSFER AÇIKLAMASI

SAİT HOCADAN TRANSFER AÇIKLAMASI
Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, şu an için gündemlerinde transfer olmadığını fakat son dakika bir oyuncu daha transfer edebileceklerini söyledi. Karafırtınalar; ““Belki bir transfer daha yapabiliriz” dedi.

Boluspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Ümraniyespor karşılaşması için Karaçayır’da bulunan tesislerinde çalışmalara başladı.

Ligin ikinci yarısına deplasmanda oynadığı Giresunspor maçı ile başlayan ve sahadan 3 puanla ayrılan kırmızı-beyazlı ekip, puan tablosundaki yerini 5. sıraya kadar yükseltti. Deplasmanda aldıkları galibiyet sonrasında Ümraniyespor karşılaşması için çalışmalara ara vermeden başlayan kırmızı-beyazlı ekibin teknik direktörü Sait Karafırtınalar, antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu.

“HAKSIZ BİR PENALTIYLA ELENDİK”

Kamp döneminin yoğun ve keyifli geçtiğini belirten Karafırtınalar, ligin ikinci devresine başlamadan önce Ziraat Türkiye Kupası’nda Akhisarspor’a elendiklerini hatırlatarak, “Aslında beklediğimiz gibi oynadık ama sonuç beklediğimiz gibi olmadı. Haksız bir penaltıyla elendik. Ama çok da takılmadık. Çünkü 3–4 gün sonra Giresunspor gibi önemli bir deplasman vardı. Bana göre çok önemli bir maçı önemli bir skorla gol yemeden geçtik” dedi.

“İNŞALLAH BUNLARA DA AYNI TARİFEYİ YAPMAYI İSTİYORUZ”

Hafta sonu lider Ümraniyespor ile oynayacaklarını belirten Sait Karafırtınalar, “Ümraniyespor ligi sezon başından beri forse ettiler. İlk devreyi ikinci bitirdiler ama ilk maçla birlikte liderliği ele aldılar. Son maçta da yedi attılar. Daha önce aynısını Eskişehir yapmıştı. Eskişehir’i de yenmeye başladık. İnşallah bunlara da aynı tarifeyi yapmayı istiyoruz. Sadece istemeyle olmuyor, oyuncuların mücadelesi de önemli” şeklinde konuştu.

“DAHA ÖNCESİNDE GOL DE YİYEBİLİRDİK”

Karafırtınalar açıklamasının sonunda, Giresunspor karşısında buldukları son dakika golleri ile ilgili şunları kaydetti: “Planlarımız içinde golü son dakikada atmak yoktu ama sonlara doğru atacağımızı düşündüğümü söylemiştim. Tersi de olabilirdi. Daha öncesinde gol de yiyebilirdik. Ama bizim planımız bu sefer işledi. İnşallah bundan sonra da işler.”

Etiketler: