Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

OPERASYONA TÜRK BAYRAKLI DESTEK

OPERASYONA TÜRK BAYRAKLI DESTEK


Bolu’da, Afrin’de yapılan operasyona destek amacıyla caddeler, iş yerleri ve konutlar Türk bayraklarıyla donatıldı. Ayrıca Bolu Berberler ve Kuaförler Odası’da bir karar alarak kentteki tüm berberleri Türk Bayrağı asmaya davet etti.

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"na Bolu'dan da Türk bayraklarıyla destek verildi.

Destek amacıyla kentteki İzzet Baysal Caddesinde iş yerleri ve konutlar bayraklarla donatıldı. Bazı araçlara da bayrak asıldığı görüldü.

Bolu Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nezahat Gökçeoğlu’ndan konuyla ilgili yazılı açıklamada bulundu. Gökçeoğlu, Mehmetçiğimizin gönüllerinde ve dualarında olduğunu belirterek; “Afrin’de başlatılmış olan zeytin dalı operasyonunda şanlı ordumuza destek olmak için tüm üyelerimizin işletmelerinin camlarına Türk bayrağı asmalarını, Mehmetçiğimizin gönlümüzde ve dualarımızda olduğunu, manevi olarak hissetmek için berberler ve kuaförler olarak bu maneviyatta öncülük etmek istedik. Allah tüm ordumuza burunları bile kanamdan yurda ve sevdiklerine dönmeyi nasip etsin” diye konuştu.

"HERKESE ÇAĞRI YAPIYORUZ"

Kentte esnaflık yapan Hüseyin Tayşi, harekatı desteklediklerini belirterek; “ Biz berberler olarak değil de canı gönülden bir vatandaş olarak destek veriyoruz. Gerekirse camı her yeri kaplarız bayraklarla. Canı gönülden gitmeye bizde hazırız. Sonuna kadar ‘Zeytin Dalı Harekatını” destekliyoruz. Buradan da herkese çağrı yapıyoruz. Gereken herkes bayrağını gerek evine, gerek dükkânına, arabasına her yere asmasını isteriz” şeklinde konuştu.

“BOLU OLARAK DEĞİL TÜM TÜRKİYE OLARAK BİRLİK OLALIM”

Esnaf Erbey Koyuncu, yaptığı açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı'nın başarılı olması için tüm askerlerimize dualarımızla destek verdiklerini söyledi. Koyuncu; “Şu an başlatılmış olan Zeytin Dalı Harekatı’nda esnaf olaraktan biz başlangıç olarak bayrağımızı astık. Bolu Esnafı olaraktan herkesi bu şekilde bayrak asmaya davet ediyoruz. Sonuçta Türk askerlerimiz orada, canını ne pahasına olursa olsun ortaya koyuyorlar. Bizler de burada gönülden dualarımızla destek olmaya çalışıyoruz. Elimizden geldiğince herkesi bu konularda duyarlı olmasını istiyoruz, sadece Bolu olarak değil tüm Türkiye olarak birlik olarak tüm askerlerimize destek olarak. İnşallah güzel bir başarı ile çıkarız. Allah yardımcıları olsun. Gönülden destekliyoruz. Bizde esnaf olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Herkesin duyarlı olmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Etiketler: