Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ERDEM’DEN HATTRICK

ERDEM’DEN HATTRICK
Boluspor U16 takımı elit lig de sahasında Samsunspor’u konuk etti. Kırmızı beyazlılar, rakibini de Erdem Can ile geçmeyi başardı. Genç futbolcuda rakip fileleri 3 defa havalandırıp hattrick yaptı.


U16 liginde oynanan maçta Erdem Can şovu vardı. Boluspor sahasında ligin iddialı takımlarından Samsunspor’u konuk ederken kırmızı beyazlılar, zorlu maçta farka koştu. Erden Can’ın etkili olduğu maçta ilk gol ilk yarıda geldi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında farkı açmak isteyen Boluspor U16 takımı, Samsunspor ile ikinci yarısı sert geçen bir maçta kıyasıya mücadele ederken izleyenlere güzel futbol seyri verdiler. 

Karşılaşmada ilk golde olduğu gibi ikinci golde sahneye çıkan Erdem Can takımını rahatlatan golü atarak skoru 2-0’a getirdi. Bu golün ardın rahatlayan Boluspor U16 takımı rakip kalede daha etkili olmaya başlarken, günün yıldız oyuncusu Erdem Can bir kez daha sahneye çıkarak skoru 3-0’a getirdi.

Karşılaşmanın son anlarında misafir takım maçın uzatma dakikalarında bir anlık Boluspor defansının hatasını değerlendirip skoru 3-1’e getirdi.

Karşılaşmada başka gol olmayınca Boluspor U16 takımı haftayı 3 puan alarak kapatırken liderliğine devam etti.

Etiketler: