Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GENÇ OYUNCULAR NELER SÖYLEDİ?

GENÇ OYUNCULAR NELER SÖYLEDİ?
Boluspor, Antalya Belek kampını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayıp, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunun ikinci maçında deplasmanda oynayacağı Teleset Mobilya Akhisarspor maçı için Manisa’da kampa girecek. Zorlu maç öncesinde kırmızı beyazlılar, devre arası kampında bulunan genç yıldı adayları Mutlu Güler, Sabri Can, Erkan Süer ve Cengizhan Şarlı kampı değerlendirdi. 


Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar tarafından altyapıdan kampa davet edilen Mutlu Güler ve Erkan Süer’in yanı sıra kırmızı beyazlıların genç kalecileri Sabri Can ve Cengizhan Şarlı gelecekten umutlu.

“İLK HEDEFİM BOLUSPOR A TAKIMI”

Boluspor’un genç oyuncularından Mutlu Güler ilk hedefinin kırmızı beyazlı formayı giymek olduğunu ifade ederek; “Öncelikle benim için çok önemli bir fırsat. Çünkü A takım antrenmanı falanda görmemiştim. Sait hoca gelene kadar. Sonra onun gelmesiyle bir şans buldum. Onu da değerlendirdiğimi düşünüyorum. İnşallah bu kampı da iyi değerlendiririm. İlk antrenmana çıktığımda biraz çekingendim. Ama onlar bana sıcak davrandıkça bende onlara sıcak davranmaya başlıyorum. Burada uzun yıllar görev almak istiyorum. İlk hedefim Boluspor A takımı. Boluspor Kulübüne Yılmaz Özen sayesinde adım attım. Sonra birçok hoca ile çalışma fırsatı buldum. Geçen sene Ateş hoca, Yılmaz hoca ve Bahadır hoca tekrar göreve geldiklerinde beni U21 takımına aldılar. Sonra performansım yükselmeye başladı. Sonra da A takım ile antrenmanlara çıkmaya başladım. Profesyonel oldum, bir tane kupa maçında oynadım. Takım arkadaşlarım sayesinde buradayım. Hepsinin bende emeği var. Onlarda çok çalışıyorlar, çok istiyorlar. İnşallah onlarda burada olur, burayı tadarlar. Buranın atmosferi gerçekten çok farklı. Buraya çıktığında büyüdüğünü hissediyorsun. Futbolun bir meslek olduğunu anlıyorsun” dedi.

“OYNAYA OYNAYA KENDİMİZİ GELİŞTİRECEĞİMİZİ BİLİYORUZ”

Boluspor’un genç kalecilerinden Sabri Can ise, takımın iki tecrübeli kalecisi Gökhan Değirmenci ve Ertuğrul Taşkıran’dan çok şeyler öğrendiklerinin altını çizerek; “Bu heyecan çok güzel ve hayal ettiğimiz heyecanlardan bir tanesi. Altyapıda senelerce top koşturduk. Formanın altında ter döktük. Tek hedefimiz A takıma çıkıp, oraya iyi birey olmaktı. Maç oynaya oynaya kendimizi geliştireceğimizi biliyoruz. Kupa maçları bizim için bir tecrübe oldu. Önemli olanda buydu. Genç kaleciyiz. Tecrübe kazanmamız gerek. Gökhan ağabey ve Ertuğrul ağabey gibi önümüzde iyi kaleciler var. Onlardan iyi örnekler alıp, onlardan güzel şeyler kapıp ilerisine daha iyi kaleci olmak istiyorum. Kamp yoğun geçiyor, güzel geçiyor. Bu süreçte yorgunluğumuz olabilir ama bu bize ligde artı bir şey katacaktır. İnşallah güzel bir lig geçirip, ligin sonunda da hedefimize ulaşmış olacağız” şeklinde konuştu

 “BOLUSPOR’A UZUN YILLAR HİZMET ETMEK İSTİYORUM”

Boluspor’un genç yıldızlarından olan Erkan Süer ise; “U17 takımından U21 takımına çıktığımda zaten genel bir heyecan vardı. A takım kampına alındım. Benim açımdan iyi oldu. U21 takımındaydım. Ağabeylerimle oynuyorum zaten. Kampı da ağabeylerimle geçirmeye çalışıyorum. Hedefim, önce Boluspor’da profesyonel oyuncu olmak, buraya uzun yıllar hizmet etmek, uzun yıllar formasını terletmek istiyorum. Geri kalan zaman içinde de 4 büyüklerin bir tanesinde oynamayı hedefliyorum” dedi.  

“ÇALIŞARAK AZMEDEREK BURALARA GELDİK”

Takımın genç kalecilerinden Cengizhan Şarlı ise, hedefleri arasında milli takımda forma giymek olduğunu ifade ederek; “Öncelikle çok mutluyum. Çalışarak azmederek buralara geldik. İlk geldiğim günden beri çok çalışıyorum. Ağabeylerimizden öğrenerek, isteyerek, görerek bir şeyler kazanmaya çalıştık. Sürekli üstüne koyuyoruz. Hedeflerimiz var. İlerleyen zamanlarda ilk başta milli takım. Altyapıdaki arkadaşlarımızın hepsi pırıl pırıl. Hepsi çok iyi. Hiç birinin içinde kötülük yok. Herkes herkesin arkasında duruyor. En küçüğünden bile bir şeyler kapılabiliyor, en büyüğünden de kapılabiliyor” dedi.