Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BOLUSPOR’DA DÜZGÜN YAPILANMA VAR”

“BOLUSPOR’DA DÜZGÜN YAPILANMA VAR”
Boluspor, devre arası kamp çalışmalarını Antalya Belek’te sürdürüyor. Günde yaptığı çift antrenmanlarla ikinci yarıya hazırlanan kırmızı beyazlılarda Fenerbahçe’den transfer edilen Ahmethan Köse sorularımızı yanıtladı.

Köse; “Melih ve Ertuğrul ağabeyin gelmesinden dolayı kulüp ve Bolu arasında iyi bir diyalog oluşmuş. Benden önceki süreçte. Menajerim aracılığıyla teklif geldi. Daha sonra başkanla görüşmemiz oldu. Onunla da iyi sinyaller aldıktan sonra ondan sonrasında kulüpler anlaştı” dedi.  

“HEDEFLERİ OLAN BİR KULÜP”

Devre arasında Fenerbahçe’den ayrılacağının belli olmasının ardından ligdeki takımlarda bulunan arkadaşları ile istişareler yaptığını ifade eden Köse; “Öncelikle devre arasında ayrılacağım belli olduğunda gelen teklifleri değerlendirmeye başladığımız süreçte takımlarda oynayan arkadaşlarımdan kulüp hakkında bilgiler edinmeye başladım. Son dönemlerde ligi de takip etmeye başladım. Bolu’da Melih’in dediği gibi düzgün bir yapılanma iyi bir hoca ve güzel bir hoca aynı zamanda hedefleri olan bir kulüp. O yüzden de buraya gelmemde bu güzel yapının çok büyük etkisi oldu” dedi.  

“ŞU AN ÇOK İYİ UYUMUMUZ VAR”

Geçtiğimiz yıllarda Boluspor U21 takımıyla Süper Kupa Finalinde karşılaştıklarını sözlerine ekleyen Ahmethan Köse; “Geçmişten gelen rekabetlerin daha sonra aynı takım içinde aynı forma içinde mücadele etmekte ayrı bir mutluluk. Bu futbolun güzel tarafı. Çünkü saha içinde bazen gerginleşebilir yosunuz. Mücadele içinde biraz sertleşebiliyorsun ama daha sonrasında aynı forma altında çalıştığın zaman insanları daha iyi tanıyabiliyorsun. Takım içinde daha önce rakip olarak oynadığım arkadaşım var. Onlarla da şu an çok iyi uyumumuz var” şeklinde konuştu.  

“MENAJERİM ARACILIĞIYLA TEKLİF GELDİ”

Boluspor’dan iyi sinyaller aldığı için transfer olduğunu ifade eden Köse; “Melih ve Ertuğrul ağabeyin gelmesinden dolayı kulüp ve Bolu arasında iyi bir diyalog oluşmuş. Benden önceki süreçte. Menajerim aracılığıyla teklif geldi. Daha sonra başkanla görüşmemiz oldu. Onunla da iyi sinyaller aldıktan sonra ondan sonrasında kulüpler anlaştı”

“AYKUT HOCA GERÇEKTEN BANA GÜVENİP SAHAYA SÜRDÜ”

Sezon başında Fenerbahçe ile maçlara çıktığını ve Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman’ın gelişiminde önemli rol oynadığını sözlerine ekleyen Köse; “Aykut hoca gerçekten bana güvenip sahaya sürdü. Ona da buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Gelişimimde çok önemli yapı taşlarından birisi oldu. 8 aylık süreçte beraber çalıştık. Aykut hoca ve ekibi çok değerli isimlerden oluşuyor. Aykut hoca ile de iyi bir diyaloğumuz oldu bu süreçte. Oda inşallah Fenerbahçe’de sezon sonunda şampiyon olup kupayı olur.” 

Etiketler: