Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Gazeteciler günü

Gazeteciler günü


Bolu Gazeteciler Cemiyeti Üyeleri, Highway Outlet Alışveriş Merkezinde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu’nun ev sahipliğinde yapılan kahvaltıda basın mensupları bol bol sohbet etme imkanı buldu. Velioğlu, birlik ve beraberlik mesajı vererek; “Bugün bizim için çok özel bir gün. Bugün bizim mesleğimiz için önemli bir gün. Bu birlik ve beraberliğimiz devam ederek daha fazla beraber olacağız” dedi.

HABER: ASLI AKIŞ

Highway Outlet Alışveriş Merkezi ev sahipliğinde düzenlenen ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ kahvaltı programına Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu, Highway Outlet Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Dr. Mehmet Arif Tuncer, Highway AVM Pazarlama Müdürü Begüm Sezen, Bolu Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ve Bolu’da çalışan basın mensupları katıldı.

“EMEKTAR İNSANLARLA BULUŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Düzenlenen basın kahvaltısı sonrasında konuşmasına gazetecilerin gününü kutlayarak başlayan AVM Genel Müdürü Dr. Mehmet Arif Tuncer, başta yereldeki gazeteciler olmak üzere herkesi paydaşımız olarak görüyoruz diye ifade ederek; “Bugün gazetecilerimizle, emektar insanlarla buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Highway olarak yereldeki gazetecilerimiz başta olmak üzere tüm gazetecilerimizi paydaşımız olarak görüyoruz. Herkese görevlerinde başarılarının devamlarını diliyoruz.” dedi.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Basın çalışanlarını bir araya getirerek, sosyal ve mesleki dayanışmayı sağlamak amacıyla organize edilen kahvaltının ardından bir konuşma Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu yaptı. Velioğlu; “Bugün burada Highway yönetim kurulu gerçekten bu anlamlı günümüzde bizi misafir etmek istediler. Bizim için güzel bir birlik ve beraberlik sofrası kurdular. Sağ olsun Belediye Başkanımızda bizi kırmadı geldi bizimle birlikte burada oldu. Belki yılın 365 günün büyük kısmını beraber geçiriyoruz işimiz gereğince. Bugün bizim için çok özel bir gün. Bugün bizim mesleğimiz için önemli bir gün. Buraya geldiğiniz için teşekkür ediyorum, yoğun bir katılım oldu. İnşallah en kısa sürede bu birlik ve beraberliğimiz devam ederek daha fazla beraber olacağız. Mesleki açıdan tabi mesleğimizin sorunları da var. Bu sorunlara da inşallah en kısa sürede giderileceğini düşünüyoruz. Hem hükümetin nezninde hem de muhalefetinde desteğini alarak mesleğimizin var olan sorunlarını bir an önce giderileceğini düşünüyoruz” şeklinde konuştu

“BOLU BAŞARILI BİR NOKTAYA GELDİYSE BUNDA HEPİNİZİN EMEĞİ VAR”

Neşeli bir ortamda gerçekleşen kahvaltının ardından katılımcılara hitaben bir konuşma da Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yaptı. Yılmaz, Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu’na bu birlikteliği sağladığı için teşekkür etti. Yılmaz; “Öncelikle böyle özel bir mekanda bizi misafir eden Highway yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Highway Bolu’ya ve ülkemize mal olmuş durumda. Bundan dolayı son derece mutluyuz. Cemiyet başkanımıza bu birlikteliği sağladığı, sizlerle bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum. Biz ayda bir araya gelmeye çalışıyorduk ama bunları sürdürebilme konusunda eksiklerimiz oluyor. Bazı sebepler bir araya gelmemizi şu veya bu şekilde engelliyor. Bu kadar kalabalık bir arkadaş gurubu ile uzun zamandır bir araya gelmemiştik. Bu sağlanmış oldu. Bolu belediyesi olarak uzunca süredir Bolu’nun hizmetindeyiz. Belki sizlere söyleyebileceğim bundan sonrada üzerinde ısrarla duracağımız konu şu olacak. Geldiğimiz günden bu yana şehircilik anlamında çok özel coğrafyaya sahip olan Bolu’yu bir dünya kenti yapmak için uğraşıyoruz. Bizi lehte ve aleyhte yaptıkları haberlerle yönlendiren gazetecilere şükranlarımı ifade ediyorum. Eğer Bolu başarılı bir noktaya geldiyse bunda hepinizin emeği var. Gazeteciler gününüz hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Kahvaltı sonrasında günün anısına basın mensuplarına Highway Outlet Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Mehmet Arif Tuncer tarafından hediyeler verildi.