Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÖZTABAĞ’DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

ÖZTABAĞ’DAN TRANSFER AÇIKLAMASI
İkinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdüren Boluspor, yoğun bir şekilde ikinci yarıya hazırlanıyor. Kırmızı beyazlılar günde yaptığı çift antrenmanla temposunu giderek arttırıyor.

Kırmızı beyazlılarda Başkan Necip Çarıkcı ve Profesyonel Futbol Sorumlusu Hakkı Öztabağ takımı bir an olsun yalnız bırakmıyor. Profesyonel Futbol Sorumlusu Hakkı Öztabağ’dan takım ve kırmızı beyazlıların son transferi Ahmethan Köse hakkında bilgiler aldık.

Profesyonel Futbol Sorumlusu Hakkı Öztabağ; “Ahmethan’ı sizde biliyorsunuz, takip ediyorduk. Bizim kulübümüze uygun bir oyuncu diye düşündük. Onun için transferini gerçekleştirdik” dedi.


“TAKIMI İLK 2’YE NASIL SOKABİLİRİZ DİYE UĞRAŞ VERİYORUZ”

Takım için ellerinden gelen bütün gayreti gösterdiklerini ifade eden Öztabağ; “Bunların hepsi bir başarı yakalamak için. İnşallah bu emeğimizin karşılığını hep beraber hem takım olarak hem kulüp olarak hem de yönetimsel olarak görürüz. Çok zorlu bir süreçten geçtik. Takımımız baya kötü durumlardan buraya geldi. Şuandaki başarı da bizi gayet memnun ediyor. Biz bunu yukarıya nasıl taşıyabiliriz takımı ilk 2’ye nasıl sokabiliriz diye uğraş veriyoruz. Oyuncularımızla yakından ilgileniyoruz. Antrenmanlarına geliyoruz, yemeklerinde hocalarla bire bir istişare yaparak nasıl daha güzel hale getirebiliriz diye takımımızı düşünüyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte çok daha iyi olacak diye biz umut ediyoruz. Oyuncularda bu anlamda çok özverili çalışıyorlar. Kampımız güzel bir şekilde devam ediyor. En azından sakatlığımız yok. Bütün oyuncularımız tam takım şeklinde antrenman yapıyorlar” dedi.  

“BİZİM KULÜBÜMÜZE UYGUN BİR OYUNCU DİYE DÜŞÜNDÜK”

Transfer hakkında Başkan Çarıkcı ile sürekli istişarelerde bulunduklarını sözlerine ekleyen Öztabağ; “Transfer yaparken hem mali yapımızı hem de oyuncu bize daha sonrasında daha faydalı olsun, ileriki yıllarda faydalı olsun diye oyuncu almaya çalıştık. Yoksa bize söylenen çok isim vardı. Bu ligi bilen oyuncu çok fazlaydı. Ama biz şöyle düşündük, başkanımla beraber bu kulübe bir oyuncu alacaksak hem faydalı olması lazım hem kulübün oyuncu yapısına uyması lazım hem de bize ileriki yıllarda bir kazanç getirmesi lazım diye düşündük. O anlamda Ahmethan’ı sizde biliyorsunuz, takip ediyorduk. Bizim kulübümüze uygun bir oyuncu diye düşündük. Onun için transferini gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

“KADROMUZU BOZMAYACAK YAPIMIZI BOZMAYACAK BİR OYUNCU OLURSA BİR İHTİMAL ALABİLİRİZ”

Boluspor Profesyonel Futbol Sorumlusu Hakkı Öztabağ, bir oyuncu alma ihtimallerinin daha bulunduğunu ifade ederek; “Bizim kulübümüze uygun, bizim kadromuzu bozmayacak yapımızı bozmayacak bir oyuncu olursa bir ihtimal alabiliriz” dedi.  

 

Etiketler: