Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Şoförler Odası Başkanı tutuklandı

Şoförler Odası Başkanı tutuklandı
Bolu’da, 225 promil alkol alarak bindiği minibüsüyle kaza yapan ve yanında bulunan 60 yaşındaki muhtar Tuncay Öztürk’ün ölümüne sebep olan Mudurnu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Yavuz tutuklandı.

Kaza, geçen Pazar günü saat 22.30 sıralarında D-100 Karayolu Seyit Köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, D-100 Karayolu üzerinden Mudurnu istikametine seyir halinde olan Ahmet Yavuz idaresindeki 14 EE 996 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan elektrik direğine çarptı.

 

Çarpmanın etkisiyle ön tarafı hurdaya dönen minibüsün sürücüsü Mudurnu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Yavuz yaralanırken, kamyonette bulunan 60 yaşındaki Mudurnu Seyrancık Mahallesi Muhtarı Tuncay Öztürk olay yerinde yaşamını yitirdi.

 

Kaza sonrasında yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve alkol muayenesi sırasında 225 promil alkollü olduğu tespit edilen Mudurnu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Yavuz, tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Hastaneden taburcu olduktan sonra adliyeye sevk edilen Yavuz, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.