Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

NEDEN 'AYI' ?

NEDEN 'AYI' ?


NEDEN 'AYI' ?

KAFE DEĞİL EV GİBİ BİR YER

Sokakta çocukluğunuzu, içeride evinizin sıcaklığını yaşayabileceğiniz eşsiz bir mekan. AYI COFFEE sizleri bekliyor… 

HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ  

1992 yılında Bolu’da dünyaya gelen Samet Cihan, Beykent Üniversitesinde % 100 bursla girdiği tiyatro bölümünde bir dönem okuduktan sonra, kafe açma hayalinin peşinden gitti. İstanbul'da birçok kafenin mutfağında çalıştı, barlarda garsonluk yaptı. Daha sonra Taksimde kendi kafesini açtı. Fakat 1 ay sonra kapatmak zorunda kaldı ama vazgeçmedi bu hayalinden. Kadıköy’de çalıştığı bir kafe de işletme ortağı oldu. Daha sonra radikal bir kararla Bolu’ya döndü.Birkaç aylık pazar araştırmasından sonra kendi bildiği işi yapmaya karar verdi. Lisedeyken hayalini kurduğu kafeyi satın aldı ve kendi kafesini açtı.

NEDEN 'AYI' İSMİNİ VERDİ?


Logosunu ve markasını tescillettirdi  AYI COFFEE ile Bolu’ya ilk sokak kafeyi kazandırdı. Masaların yapımından mekanın dizaynına kadar her aşamasında kendi çalıştı. İlk 3 ay boyunca yemeklerini dahi kendi yaptı. Sıra dostları ve kendi emeğiyle bu hale getirdiği kafesine isim vermekteydi. Zekiliği ve duygusallığıyla bilinen ‘Ayı’ya duyduğu sevgi ve dikkat çekici olmasını istediği için kafesine ‘AYI’ ismini verdi.


FARK YARATTI

Başardı da özel çıtır fincanları, 35 çeşit gazozları, Ayı spesiyalleri, işe alımlarında tecrübeden çok güler yüzlü olmalarına dikkat ettiği çalışanları, salaş mekanı ve günümüz popundan uzak durup her kesime hitap edecek 80’ler ve 90’lar müzikleriyle dikkatleri üzerine çekti ve kısa sürede büyük beğeni topladı.


‘KAFE DEĞİL EV GİBİ BİR YER’ sloganıyla işe koyulan Ayı ailesi ilk günkü sıcaklığı, özeni, kalitesi ve güler yüzüyle hizmet etmeye devam ediyor.

Etiketler: ayi cafe samet cihan beykent