Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Melih Demirci Kendini savundu

Melih Demirci Kendini savundu
17 Aralık 2014 yılında attığı tweetler ile bir anda Türkiye’nin gündemine oturan ve vekaleten yürüttüğü AK Parti İl Başkanlığı’ndan ve İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa eden Melih Demirci; “Bizlere hain FETÖcü damgası vurulması tamamen ahlaksızlıktır.” dedi. Demirci ayrıca “Benim yönetimde olmam sorgulanacaksa bunun muhatabı Yüksel Coşkunyürek’tir” dedi.

31 Aralık 2017 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan 6. Olağan il Kongresinin iptal olması ve ardından İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın istifası ile birlikte AK Parti Bolu İl Başkanlığı’nda bir süredir yaşanan “son dakika gelişmeleri” ne İl Başkanlığına vekalet eden Melih Demirci’nin 17 Aralık 2014 tarihinde attığı tweetler eklenmişti. Tweetlerin ulusal ve yerel basında yer almasının ardından Demirci, İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ettiğini duyurmuştu. Akşam saatlerinde yazılı açıklama yapan Demirci, kendisini, il yönetimine o dönem ki İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek’in aldığını belirterek, “İl Başkanı Nurettin Doğanay ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma çamur atılarak, bizlere hain FETÖ’cü damgası vurulmaya çalışılması tamamen ahlaksızlıktır. “ diye konuştu.

Demirci, “6. Olağan il Kongremizin iptaline neden olan süreç İl Başkanımız Nurettin Doğanay’ın istifası ile devam etmiş, dün akşam da tweeter hesabımdan 2013 yılında attığım paylaşımın basına servis edilmesiyle devam etmiştir.

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki bahse Konu tweetler bana aittir. Fakat bundan 5yıl önce bir gencin çevresinin de etkisiyle ve de aktif siyaset yapmadığı dönemde yazılmıştır. Fakat bu paylaşımım 3.5 yıldır il yönetim Kurulu görevim süresince neden hiç gündeme gelmedi de şuan gündeme gelmiştir ya da getirilmiştir?

Ben zaten Kendi iç dünyamda 17-25 Aralık’ın Genel Başkanımıza, Liderimize yapılan bir kumpas olduğunun farkına vardıktan sonra AK Parti’de aktif siyaset yapama kararı almış birisiyim. O dönem ki il Başkanı Yüksel Coşkunyürek’in de listesiyle yönetime girdim ve bugüne kadar görevime devam ettim. Benim Yönetimde olmam sorgulayacaksa bunun muhatabı Yüksel Coşkunyurek’tir. Şahsım ile ilgili yapılan haberlerde özellikle eski İl Başkanımız Nurettin Doğanay’ın oluşturduğu yönetim algısı zaten tüm bu siyasi anlamsızlığın nedenini de otta koyuyor.  il Başkanımız Nurettin Doğanay’a ve de diğer Yönetim Kurlu Üyesi arkadaşlarıma da bu çamurun atılarak, bizlere hain FETÖ’cü damgası vurulmaya çalışılması tamamen ahlaksızlıktır.

15 Temmuz akşamı ortalıkta olmayanlar, hainlerin darbe girişimi püskürttürüldükten sonra saklandıkları inlerinden çıkanlar, acaba ne olacak diye pozisyon almayı bekleyen alçaklar, bugün bakıyorum da hepsi birer kahraman olmuşlar. Ne bana ne de yol arkadaşlığı yaptığım il Başkanım Nurettin Doğanay ve Yönetimine, Şahsımı kullanarak FETÖ’cü yaftası vurmaya kalkmak, alçaklığın son noktasıdır. Bu çamur bize yapışmaz ancak Bolu’da AK Parti Teşkilatları üzerinde Operasyona kalkanlar, Teşkilatı yıpratanlar, bunu yaparken de o hain FETÖ’cülerin yöntemlerini izleyenler, HAYİR diye dün yüzümüze kapıları kapatanlarla kol kola girenler tarih önünde mutlaka bir gün hesabını vereceklerdir.

Bugün itibariyle 3.5 yıldır göğsünde15 Temmuzun kahramanlık madalyasını takarak sürdürdüğüm il yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım. Ama Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın davasında mücadeleye devam edeceğini de kamuoyunca saygılarımla bildiririm.” ifadelerine yer verdi.

Etiketler: