Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR TRANSFER YAPMAYACAK

BOLUSPOR TRANSFER YAPMAYACAK
Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, “İkinci devre için takımımıza transfer yapmayıp aynı kadro ile devam edeceğiz. Kadromuzda eksilme de olmayacak” dedi.

Çarıkçı, yaptığı açıklamada, son günlerde sosyal medyada ve birçok spor sitesinde yer alan Boluspor'un Galatasaraylı futbolcu Umut Gündağan ile anlaştığı bilgilerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

"Bizim ne Umutla, ne de Galatasaray kulübü ile bir ilişkimiz ve görüşmemiz olmadı" diyen Çarıkçı, Umut'un iyi futbolcu olduğunu ancak şu an orta saha mevkiinde transfere ihtiyaç duymadıklarını, bu nedenle şu anda böyle bir transferin söz konusu olmadığını belirtti.

Boluspor'un geçen sezon play - offlara kaldığını ve bir üst lige çıkma şansını son anda kaçırdıklarını ifade eden Çarıkçı, “Bu yıl lige, yeni bir heyecanla başladık. Aynı hocamız ve yeni katılan oyuncu sayımızın fazla olmasına rağmen hiç beklemediğimiz bir 8 maçta aldığımız puanlar hem bizi hem de taraftarımızı ve spor camiasını şaşkınlığa itti. Yapmış olduğumuz bir hoca değişikliği ile beraber takımımızda bir canlanma oldu ve ilk yarıyı 24 puanla kapattık. Aslında biz bunu başarı saymıyoruz. Bu Boluspor'un beklediği bir puan değil” şekline konuştu.

Teknik Direktör değişikliğinden sonra 8 puandan 24 puana çıkmalarının kendilerini rahatlattığını da ifadelerine ekleyen Necip Çarıkçı, bundan sonraki süreçte ligin ikinci yarısına odaklandıklarını kaydetti.

Boluspor'un 5 Ocak'ta Antalya'da kampa girerek, sezonun ikinci yarısı için hazırlıklara başlayacağını vurgulayan çarıkçı, "Kamptan sonra maçlarımıza bakacağız. İkinci devre için takımımıza transfer yapmayıp aynı kadro ile devam edeceğiz. Kadromuzda eksilme de olmayacak. Transfer de şu anda yok gözüküyor. İkinci devre zor geçecek. Bütün takımlar ara transferde topçu alacak. Bizler de hem kupada hem de ligde Boluspor’u layık olduğu yere getirmeye çalışacağız” diye konuştu.

Boluspor'un ikinci devre belli hedefleri olduğunu da dile getiren Çarıkçı, şöyle devam etti: “Boluspor’un ikinci devre hedefi illaki var. Biz 3 yılın sonunda süper lige çıkacağımız sözünü vermiştik. Ama bu yıl da takımımız iyi yolda. İyi top oynuyoruz. Lig zor geçecek ama Boluspor'un şu anki takımdaki birlik beraberliği, teknik heyet yönetim birlik beraberliği hat safhada. İnşallah hazırlık kampı da iyi geçer. Sezona iyi başlarız. İnşallah şansımız yerinde olur. Kazasız, belasız ve sakatsız bir sezon bitiririz. İnşallah sezon sonunda da istemiyoruz ama Boluspor takımı önce play - offa kalır. Bu yıl da geçen yıl yapmış olduğumuz hataları yapmadan takımımızı şampiyon yaparız diye düşünüyorum."

Çocuk tribünü projesi yeniden hayata geçecek

Necip Çarıkçı, Boluspor'un en büyük eksikliğinin taraftar eksikliği olduğunu da sözlerine ekleyerek bu sorunu aşmak için bazı çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, “Maçları izleyen taraftar sayısını arttırmak adına geçtiğimiz yıllarda uyguladıkları çocuk tribünü projesini yeniden hayata geçireceğiz. İkinci devre en başta taraftarımızdan destek bekliyoruz. Geçtiğimiz yıllarda yapmış olduğumuz bir taraftar projesi vardı. Çocuk tribünü projesini tekrar devreye sokacağız. Amacımız taraftar sayısını arttırmak. Bunun için de çocuk tribünü projesini düşünüyoruz. Bir de liseli öğrencilerimizi nasıl maça çekeceğimiz konusunda çalışma yapıyoruz” ifadesini kullandı.