Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÖZTABAĞ’DAN DOBRA AÇIKLAMALAR

ÖZTABAĞ’DAN DOBRA AÇIKLAMALAR
Ligin ilk yarısını 24 puanla kapatan Boluspor, ikinci devrenin startını 5 Ocak’ta Antalya Belek’te yapacağı antrenmanla verecek. Boluspor Futbol Şube Sorumlusu Hakkı Öztabağ, takımın son durumu, devre arasında takıma yapılacak takviyeler ve kupada karşılaşacakları Teleset Mobilya Aksiharspor maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Boluspor Futbol Şube Sorumlusu Hakkı Öztabağ; “Ligin ikinci yarıları daha çetin geçiyor. Düşme, ilk 2’ye girecek, ilk 6’ya girecek takımlar anlamında kritik maçlar oynuyoruz. Bize tam anlamıyla Boluspor kulübüne her şeyiyle kendini yansıtacak performans olarak üst seviyede olacak oyuncularla yola devam etmek istiyoruz” dedi.

Ligde son 7 haftada topladığı puanlarla ilk 6 ve şampiyonluk iddiasını ikinci yarıya taşıyan Boluspor’da yüzler gülüyor.  Fuat Çapa ile yolların ayrılmasının ardından 8 maçta 16 puan toplayan kırmızı beyazlılar, şampiyonluk yarışına tekrar ortak oldu.

“BAŞKANIMIZDA BİZİ UYGUN GÖRDÜ”

Futbol şube sorumluluğu görevini Sefa Meral’den devraldığını ifade eden Öztabağ; “Sefa ağabeyin bırakması bizim düşünmediğimiz bir olaydı. Sefa ağabey, birden bire ‘Ben bırakıyorum’ deyince başkanımızda bizi layık gördü. Sefa ağabeye biz her zaman destek olduk. Sefa ağabey, çok güzelde görevini yerine getirdi. Onunla alakalı böyle bir memnuniyetsizlik falan yoktu. Sadece işlerinden dolayı bıraktı. Başkanımızda bizi uygun gördü. Bizde onu mahcup etmemek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.  

“O KAOS DÖNEMİNDE HAYAL EDEMEYECEĞİMİZ BİR PUANDI”

Sezonun ilk haftalarında kötü bir dönemden geçtiklerini sözlerine ekleyen Öztabağ; “Kötü bir dönem geçirdik. 7–8 hafta 8 puandaydık. Sonra hocamız bıraktıktan sona bu işi nasıl toparlarız diye düşündük. Birkaç tane teknik direktör adayının arasından Sait Karafırtınalar ismi öne geçti.  Şu ana kadar iyi ki de almışız diyoruz. Oyuncularla alakalı kısa dönemde bazı şeyleri halletmemiz gerekiyordu. Çünkü bizim zamanımız yoktu. Takımın hem kendini toparlaması hem de puan anlamında yukarılara doğru çıkmamız gerekiyordu. Bu anlamda birazda şansımız yaver gitti. Şuan devreyi 24 puanda kapattık. O kaos döneminde hayal edemeyeceğimiz bir puandı. Alabilirmiyiz, yapabilirmiyiz diyorduk. Düşüncelerimiz o yöndeydi. Onu da 24 puanda kapatmamızda yukarıdaki farkı biraz olsun azalttı. İkinci yarıda yapacağımız birkaç oyuncu transferiyle daha iyi olacak diye düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.  

“KUPADA İLERLEMEMİZDE O OYUNCULARIMIZI DİRİ TUTMAMIZ AÇISINDAN ÇOK İYİ OLDU”

Kupada ilerlenin ligde fazla forma şansı bulamayan oyunculara açısından çok verimli olduğunu söyleyen futbol şube sorumlusu Hakkı Öztabağ; “Kupada iyi gitmemiz çok önemliydi. Bizim şimdi iki tane takımımız var. Normal oynayan takımımız ve ligde oynayan takımımız var. Alternatifli bir takımımız var. Kupada ilerlememizde o oyuncularımızı diri tutmamız açısından çok iyi oldu. Hem tur atlıyoruz hem de gelir anlamında kupada ilerlememiz anlamında bizim için çok iyi oldu. Oynamayan oyuncularımız performanslarını üst seviyede tutuyor. O da bizim için çok güzel bir olay. Kamp döneminde ayın 5’inde oyuncularımız Antalya’da saat 15.00’da toplanacaklar. O gün antrenmanımız var. 10 günlük kampın ardından Teleset Mobilya Akhisarspor maçına oradan hareket edeceğiz. Kupa maçının ardından Bolu’ya dönüp Giresunspor maçı hazırlıklarını yapıp, ayın 21’inde Giresunspor maçıyla ikinci devreye iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.  

“CANER AYIN 5’İNDE KAMPIMIZDA OLACAK” 

Takımdan devre arasında ayrılması düşünülen bir oyuncu olmadığını ancak Caner Cavlun’un daha fazla süre alabilmek için bir talepte bulunduğunu ancak kendilerine başka bir takımdan bir talep gelmediğini sözlerine ekleyen Öztabağ; “Gidecek oyuncuların hiçbir zaman önünü kapatmıyoruz. Bizde mutlu olmayan, memnun olmayan oynamak isteyen oyuncunun önünü kapatmak istemiyoruz. Şuana kadar onunla alakalı sadece Caner’den bir teklif geldi. ‘Ben oynamam lazım. Sezon sonu mukavelem bitiyor. Oynayıp transfer yapmam lazım’ dedi ama sonrasında Caner’de herhalde kendi iç dünyasında bazı şeyleri düşündü. Kulüplerin yapısını, finansal yapısını, parasal anlamda ne durumda olduklarını. Giderse nasıl bir şey burası gibi bir kulüp bulabilirmiyim gibi böyle bir düşünceye girdi. Ama şuana kadar Caner’in takımdan ayrılması noktasında bize gelen bir talep olmadı. Öyle bir şey olursa biz kamuoyu ile bunu paylaşırız. Caner ayın 5’inde kampımızda olacak.”

“BİZE GELEN CİDDİ BİR TEKLİF YOK”

Cengiz Umut Meraş’ı geçtiğimiz haftalarda scout ekibine izleten Galatasaray’dan da herhangi bir teklifin kendilerine yazılı veya sözlü gelmediğini sözlerine ekleyen Boluspor Futbol Şube sorumlusu Hakkı Öztabağ; “Cengiz Umut ile ilgili hep spekülasyonlar konuşuluyor ama bizim kulübümüze gelen resmi bir yazı başkanımıza veya bana gelen bir telefon yönetim bazında olmadı. Ama aracılar vasıtasıyla, menajerler vasıtasıyla böyle dedikodu vasıtasıyla bize gelen oluyor. Böyle bir şey varsa, Galatasaray kulübünün Cengiz Umut Meraş ile ilgili bir düşüncesi varsa bunu yazılı olarak kulübümüze deklare etsinler. Yazılı olarak bunu bilelim. Galatasaray kulübünden bize böyle bir teklif geldi diye bilelim dedik. Yada direk yönetim bazında Galatasaray’da transferle ilgilenen Cenk Ergün tarafından başkanımıza yada bize böyle bir telefon açılsın dedik. Ama bugüne kadar öyle bir şey gelmedi. Malatyaspor konuşuluyor, Osmanlıspor konuşuluyor, Galatasaray konuşuluyor. Ama bize gelen ciddi bir teklif yok” dedi.  

Etiketler: