Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ASIL AMACIMIZ ŞAMPİYONLUĞA ODAKLANMAK”

“ASIL AMACIMIZ ŞAMPİYONLUĞA ODAKLANMAK”
Boluspor başkanı Necip Çarıkçı, yaklaşan ara transfer döneminde takıma yapılacak takviyeler hakkında konuştu. Çarıkçı teknik direktör değişiminin ardında iyi bir ivme kazandıklarını belirtirken hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade etti.

Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuşan Necip Çarıkçı: “Bu sene transferlerimiz olmuştu amacımız takım kadrosunu korumaktı. İki kadro yaptık. Ara transferde amacımız oyuncu almamaktı. Maalesef lige iyi başlayamadık sonra Sait hoca ile beraber iyi bir çıkış yakaladık ligde ve kupada. Takım içinde bütünleştik şimdi bunun semeresini görmekteyiz. Kupa'da ilk periyodu kazandık. Boluspor'un geçen sene şampiyonluk şansı vardı ama kaybettik. Sait hoca ile iyi bir bütünlük sağladık. Bu sene ara transfer düşünmüyoruz, transfer yapmayacağız. Gitmek isteyen arkadaşımız olabilir ama bütünlüğümüzü bozmak istemiyoruz. Kamp zamanı gözden geçireceğiz kadromuzu.” ifadelerini kullandı.

'ASIL AMACIMIZ ŞAMPİYONLUK'

Necip Çarıkçı sözlerine şöyle devam etti: “Bu sene takım içinde Türk futboluna kazandıracağımız oyuncumuz yok. Burak Hasan, Umut Meraş, Furkan Demir gibi oyuncularımızı bir iki yıl içerisinde Türk futboluna kazandırmak istiyoruz ama bu sene asıl amacımız şampiyonluğa odaklanmak ve iyi bir yerde bitirmek olacak. Taraftarımız en kötü zamanda yanımızda oldular. Takımımızın biraz heyecanı eksik. Ben dahil takımımızın oyunundan memnunuz. Kupa maçında tribünler boştu. Taraftarımız bize destek versin. İnşallah Boluspor iyi yerlere gelecektir.”

Etiketler: