Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU’DA 2018’İN İLK BEBEKLERİ

BOLU’DA 2018’İN İLK BEBEKLERİ
Bolu İzzet Baysal Doğum Ve Çocuk Hastanesi Kadın Doğum Ünitesinde 2018 yılının ilk bebekleri “Sıla Yıldırım” ve “Zümra Yörükoğlu” hayata merhaba dedi.

Bolu'da 2018'in ilk bebeği, Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum Ünitesinde Metin ve Canan Yörükoğlu çiftinin ikinci çocukları “Zümra Yörükoğlu” oldu. Sabaha karşı saat 03.30’da 3 kilo 500 gram ağırlığında kız bebek dünyaya getiren Canan Yörükoğlu, eşiyle yeni yılın ilk gününde çocuklarını kucaklarına almanın mutluluğunu yaşadı. Yeni yılda bir kez daha anne olmanın mutluluğunu yaşayan anne Canan Yörükoğlu yaptığı açıklamada; “İkinci bebeğim. Daha önce yaşamıştım annelik duygusunu. Güzel yani anlatılmaz” dedi.

Ardından 2018 yılının ikinci bebeği Levent Yıldırım ve Bahriye Yıldırım çiftinin ilk bebekleri “Sıla Yıldırım” sabaha karşı 04.00’de 2 kilo 700 gram olarak dünyaya geldi. Levent ve Bahriye çiftinin mutlulukları görülmeye değerken çifti ilk tebrik edenler ise hastane çalışanları oldu. Heyecanı ve mutluluğu yüzünden anlaşılan anne Bahriye Yıldırım; “Çok mutluyum. Huzurluyum yani. İlk çocuğum” şeklinde konuştu.

 

Etiketler: