Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

boludabolu.com açıldı.

boludabolu.com açıldı.

Birkaç aydır test yayınını sürdürdüğümüz ve açılış tarihini 1 Ocak  2018 olarak belirlediğimiz boludabolu.com açıldı. Bolu ile ilgili bütün soruların cevaplarının bulunabileceği bir internet sitesi yapmak için yola çıktık ve bu anlamda firma rehberimizi oluşturduk.

FİRMA REHBERİMİZ

Firma rehberimiz de bütün sektörleri ve sektörlere ait firmaları bulabileceksiniz. İsterseniz sizde firmanızı ekleyebilecek ve sizin adınıza oluşturulacak olan kullanıcı ve şifreyle firmanızı istediğiniz gibi güncelleyebileceksiniz.

KİM KİMDİR?

Firmalar ile birlikte Bolu’da merak edilen kişilerin hayatlarını hikayeleştiriyoruz.  Kim Kimdir bölümünde Bolu’nun önemli kişilerinin hayatlarını ve başarılarını okuyabileceksiniz. Bu bölüm yaklaşık 500 kişiye ulaştıktan sonra burada bulunan kişilerin hayatlarını bir kitapta toplamayı hedefliyoruz.

GÜNCEL HABERLER

Haber bölümüzde ise güncel ve son dakika haberlerini bulabileceksiniz. Bu bölümü daha da güçlendirmek için 4.5 G ile çalışan canlı yayın sistemimizi oluşturduk.  Son Dakika haberlerini ve bazı programları artık boludabolu.com’dan takip edeceksiniz

  

 Açıldık iddia ediyoruz. 2018 boludabolu.com un yılı olacak.  MUTLU YILLAR  

 

Etiketler: