Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BATI KARADENİZ’DE YAPI SEKTÖRÜNE YÖN VEREN İŞLETME

BATI KARADENİZ’DE YAPI SEKTÖRÜNE YÖN VEREN İŞLETME
Bolu’da 1984 yılında kurulan ve 33 yıldır aktif olarak toptan ve perakende yapı malzemeleri hizmet sektöründe bulunan Yıltaş Yapı Market, Düzce merkezde 2017 yılında yaptığı yeni yatırım ile 5000 m2 alanda hizmet verdiği müşterilerinin yüzünü güldürüyor. Kurumsal kimlik yapısına dikkat çeken Yıltaş Yapı Market Genel Müdürü Emre Yıldırım; “Müşterilerimize kaliteli ürün satışı ve güvenli, güler yüzlü satış hizmeti vermekten dolayı mutluyuz” dedi.

Düzenli ve planlı yatırımın ışığında yükselen Yıltaş Yapı Market isminin, Düzce merkezde açılan şubesi ile yapı sektöründeki yerini sağlamlaştığını ve ticari serüveni hakkında bilgi veren Yıldırım; “Düzenli yatırımlar ve ulusal hizmet kalitesi anlayışıyla Batı Karadeniz ve Bölgesinde şimdiye kadar yapılamayanın çok daha fazlasını yapmaya çalıştık. Bu çalışmalarımız neticesinde şu anki kurumsal yapıya kavuştuk. Şirket temelimiz 1984 Yılında Nazım Yıldırım ve kardeşleri tarafından atılan, Yıldırım Kerestecilik Kolektif şirketi ticaret hayatına orman ürünleri ile başladı. 2003 yılında planlanan yatırım kararıyla MDF ve Sunta ürünleri ürün gamına dâhil edildi. Hizmet kalitesini arttırmak için 2006 yılında MDF ve Sunta ürünlerini ürün gamımıza ekledik. Bu küçük atılımın, büyük bir girişimcilik örneği ve cesaret ile birleşmesi sonucunda ise, 2008 yılında Yapı Market fikri hayata geçirilmiştir. Düzenli yatırımlar ve ulusal hizmet kalitesi anlayışıyla Bolu ve Düzce bölgesinde şuana kadar yapılamayanın çok daha fazlası başarılarak Yıltaş Yapı Market şuan ki kurumsal yapısına kavuşmuş ve %100 yerli sermaye ile Türkiye’nin sayılı yapı marketleri arasında yerini almıştır” şeklinde konuştu.

“80’E YAKIN FİRMANIN BAYİLİĞİNİ YAPMAKTAYIZ”

Ürün grubu segmentinde 80’e yakın firmanın ürün bayiliği yaptıklarını sözlerine ekleyen Yıltaş Yapı Market Genel Müdürü Emre Yıldırım; “Tuğladan Seramiğe, Parkeden Küçük ev aletlerine, Avizeden Boyaya, Borudan Musluğa bütün malzemeler ürün gamımızda mevcuttur. Kale Seramik, Yıldız Entegre, Saint Gobain Rigips, AKG Gazbeton, Ode Yalıtım, ECA, Ege Yıldız, Kalekim gibi Sektörünün önde gelen firmalarının olduğu 80’e yakın firmanın bayiliğini yapmaktayız” diye belirtti.

“MÜŞTERİ TAVSİYESİ EN ÖNEMLİ HAREKET ALANIMIZDIR”

Firma güvenilirliğinin müşterilere verilen hizmet kalitesi ve müşteri tavsiyesiyle tercih edilmeyi ön plana çıkarttığını belirten Yıldırım, “Bölgesel ve sürdürülebilir yapımız sayesinde tercih sebebi oluyoruz. Ayrıca en önemli tercih edilme sebebimiz müşteri tavsiyesidir. Satışını yaptığımız ürünlerin garantisi ya da servisi olmasa dahi müşteri iyi niyetli ise biz bunu bir şekilde çözmeye kavuşturuyoruz. Marka ve firma güvenirliğine dikkat edilmelidir. Son kullanıcılara tavsiyem aldıkları üründe markaya ve satan firmanın güvenirliliğine dikkat etsinler. Ürünlerde stok tutuyoruz. Tüm çeşitleri bulunduramasak ta gelen talepleri hızlı karşılamada gayretliyiz. Müşterinin bizi tercihinde buda önemli bir nedendir. 15 Temmuz sonrası oluşturulmak istenen karamsar havanın tersine ülkemize güvenerek aldığımız Düzce Şube yatırım kararı gibi ilerleyen yıllarda sektöre yatırımımız devam edecektir” ifadelerini kullandı.   

Etiketler: